AirView-etäseuranta ventilaattoreille

Katso, miten voit tehostaa ventilaatiopotilaiden hallintaa etäyhteyden välityksellä nopeasti käyttöön saamiesi hoitotietojen* ja muokattavien valvontaominaisuuksien ansiosta.

*Stellar- ja Astral-ventilaattoreiden langattomaan yhteyteen tarvitaan ResMed-etäseurantamoduuli (RCM). Lumis-ventilaattorissa on sisäänrakennettu langaton AirView-yhteys.

Esittelyssä AirView for Ventilation

Katso video ja tutustu AirView for Ventilation -etäseurannan tärkeimpiin ominaisuuksiin.

 • Interaktiivinen raportointi: tarkastele hoitotietoja laitteen kaikkien ohjelmien ja asetusten osalta
 • Hoidon poikkeamien tunnistus: saat automaattisia ilmoituksia, kun poikkeamia havaitaan

Lisätietoja ominaisuuksista saat katsomalla oheisia videoita ja lukemalla usein kysytyt kysymykset.

Käytä ja analysoi tietoja ja jaa näkemyksesi vaivattomasti

 • Katso tärkeät hoitotiedot yhdestä näkymästä ja muodosta nopeasti yleiskuva hoitotiedoista ja toisiinsa liittyvistä tapahtumista.
 • Tarkastele ventilaatiotietoja 1–90 päivän jaksoilta ja 1–24 tunnin ajalta.
 • Tarkastele lähemmin kiinnostavia kliinisiä yksityiskohtia ja tarkkoja hoitoarvoja.
 • Tallenna tai tulosta näytön näkymiä tai luo raportteja.

Tee potilaiden hoidosta entistä sujuvampaa

 • Saat näyttöilmoituksia valitsemiesi asetusten perusteella, kun potilaiden hoito edellyttää toimia.
 • Hallitse laiteparametreja ja seuraa muutoksia potilaan tilassa muokattavien sääntöjen ja kynnysarvojen avulla.
 • Suodata ventilaatiohoidossa olevia potilaita aktiivisen ilmoituksen, potilasprofiilin, sijainnin tai potilaan hoidosta vastaavan tahon mukaan, kun haluat keskittyä tiettyyn ryhmään tai yksittäiseen potilaaseen.

Hoitotietojen avulla yksilölliseen hoitoon

Kun käytössäsi ovat tarvittavat hoitotiedot ja tehokas seurantajärjestelmä, voit luottaa siihen, että potilaiden hoito on asianmukaista.

 

Lue käyttöohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen laitteen käyttöä ja käytön aikana.

AirView for Ventilation - Usein kysytyt kysymykset

Jos olet jo rekisteröitynyt AirView-käyttäjäksi, ota yhteys ResMedin edustajaan tai lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen: support.airview[at]resmed.eu.

Jos sinulla ei ole vielä AirView-tiliä, ota yhteys ResMedin edustajaan tai rekisteröidy tästä. Jos haluat ensin AirViewn esittelyn, ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella.

Voit katsoa AirView for Ventilation -ohjelman uusia toimintoja käsitteleviä videoita tästä.  Voit myös pyytää AirView-esittelyä ResMedin edustajalta tai voit pyytää esittelyn tästä.

AirView-etäseurannan uniapnean hoitoon kehitettyjä toimintoja esitteleviä videoita voit katsoa koulutussivuiltamme.

Katso video laitteen asetusten muuttamisesta etäyhteydessä tästä. Huomaa, että toiminto on käytettävissä vain Air10- ja Lumis-laitteille.

Kyllä, voit katsoa tästä video-opastuksen ja ohjeet ongelmien selvittämiseen Air10™- ja Lumis™-laitteille. Jos tarvitset Stellar- ja Astral-laitteisiin liittyviä ohjeita, ota yhteys osoitteeseen support.airview[at]resmed.eu

Asiakastukemme tavoitat osoitteesta: support.airview[at]resmed.eu

ResMedin verkkosivut on hyvä tiedonlähde. Jos haluat keskustella aiheesta, ota yhteys ResMedin edustajaan täyttämällä lomake tästä.

Therapy Data -välilehdellä näkyvät potilaan ventilaattorista* saadut tiedot ohjelmakohtaisesti ja ajanjakson mukaan esitettyinä.

Kun haluat tarkastella tietoja tietyltä ajalta, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista päiväkohtaisesta näkymästä:

7 days: näyttää edeltävien 7 päivän ajalta käytettävissä olevat tiedot.

30 days: näyttää edeltävien 30 päivän ajalta käytettävissä olevat tiedot.

Custom: näyttää tiedot valitsemaltasi päivämääräväliltä.

Valittu aikaväli näkyy pylväskaaviossa korostettuna.

Päiväkohtaisen valintanäkymän pylväs kuvaa päivittäistä kokonaiskäyttöä tunteina ja minuutteina kaikkien ohjelmien osalta:

Kokonainen pylväs merkitsee 24 tunnin käyttöä.

Puolikas pylväs merkitsee 12 tunnin käyttöä

Kun pylväs on tyhjä, ohjelmia ei ole käytetty tai tietoja ei ole.

*Käytettävissä vain Lumis-, Astral- ja Stellar-laitteissa

Therapy Data -välilehdellä voit tarkastella kaikkien ohjelmien tarkempia, tuntikohtaisia hoitotietojen* käyriä.

Kun valitset päiväkohtaisesta valintanäkymästä haluamasi päivän, voit tarkastella kyseisen päivän tietoja 24 tunnin ajalta.

Valitse päivämäärän vierestä View-kohdasta 4, 8, 12 tai 24 tuntia, kun haluat tarkastella lähemmin kyseisen päivän tiettyä ajanjaksoa.

Kun haluat tarkastella tietoja tätäkin yksityiskohtaisemmin, voit tarkentaa valintaa napsauttamalla ja vetämällä valintapalkin tietyn tunnin tai tuntien kohdalle.

*Käytettävissä vain Lumis-, Astral- ja Stellar-laitteissa

Kun haluat tarkastella potilaiden laitteiden viimeisimpiä hoitotietoja:

 1. Valitse Update data now.
 2. Vahvista valitsemalla Request latest data.
 3. Saat uusimmat tiedot näyttöön päivittämällä sivun.

Huomautus: Päivitys voi kestää jonkin aikaa. AirViewn hakiessa viimeisimpiä tietoja sinun ei tarvitse jäädä odottamaan sivulle.

Katso lisätietoja laitteen käyttöohjeesta ja ResMed-etäseurantamoduulin pikaoppaasta.

Tiedot siirretään matkapuhelinverkon 3G (tai 2G) -datayhteyden kautta.

ResMed-etäseurantamoduulissa ei ole ilmaisinta tiedonsiirron valmistumiselle. Jotta tiedot latautuisivat kokonaisuudessaan, potilaita ja hoitajia on neuvottava pitämään ResMed-etäseurantamoduuli hoitolaitteeseen liitettynä.

Etäseurantamoduulin ja laitteen virran on oltava kytkettynä ja etäseurantamoduulin on oltava liitettynä laitteeseen, jotta potilaan hoitotietojen lataaminen onnistuu. Lisäksi tiedonsiirto onnistuu vain, kun etäseurantamoduuli on matkapuhelinverkon peittoalueella.

Kun käyttäjä liittää ResMed-etäseurantamoduulin uuteen ResMed-laitteeseen, moduuli tunnistaa viimeisimmät AirView-sovellukseen lähetetyt hoitokerrat ja lähettää vain hoitokerrat, joita ei ole aiemmin ladattu sovellukseen. Jos laitetta ei ole liitetty ResMed-etäseurantamoduuliin pitkään aikaan, moduuli lähettää historiatiedot vain seitsemän viime päivän ajalta.

ResMed-etäseurantamoduulin on tarkoitettu siirtämään potilaan hoitotiedot AirView-sovellukseen, ja siksi sen on oltava liitettynä laitteeseen ja laitteen virran on oltava kytkettynä.

Kaikki potilaan hoitotiedot tallentuvat laitteeseen, ja kun ResMed-etäseurantamoduuli on liitettynä laitteeseen, se tunnistaa uuden hoitokerran, jota ei ole lähetetty AirView-ohjelmaan, ja aloittaa tietojen siirron. Samaa ResMed-etäseurantamoduulia voi käyttää usean laitteen kanssa, kun aina varmistetaan, että se on liitettynä laitteeseen riittävän kauan, jotta tietojen lataaminen onnistuu.

Stellar-laitteen 3-numeroisen laitenumeron voi tarkistaa laitetietojen valikosta sivulta 11. Pääset sivulle painamalla Tiedot-valikkopainiketta 11 kertaa. Astral-laitteesta valitaan käyttöliittymänäytöstä Tiedot-valikko ja sen jälkeen Laite-välilehti.

AirView for Ventilation: videot

 

 

Tee ventilaatiohoidossa olevien potilaidesi hoidosta entistä sujuvampaa

Hyödyllinen hoidon poikkeamien tunnistus havaitsee valitsemiesi parametrien vaihtelun ja antaa ilmoituksen potilaista, joiden hoito edellyttää toimia.

 

 

Hoitotietojen vaivaton etäkäyttö ja analysointi

AirView antaa yksityiskohtaiset hoitotiedot käyttöösi nopeasti yhdessä näytössä. Interaktiivisen tietojen esittämisen ansiosta voit tarkastella potilaan tilastotietoja 1–90 päivän jaksoilta ja 1–24 tunnin ajalta laitteen kaikkien ohjelmien osalta.

 

 

Tietojen tallentaminen ja jakaminen**

Kun havaitset hoitotiedoissa vaihtelua tai kiinnostavan tiedon, voit tulostaa, tallentaa ja jakaa näytön näkymän kollegalle yhdellä painikkeen painalluksella.

**Tietosuojasyistä jaa vain tietoja, jotka liittyvät potilaiden seurantaan.

Hyödyllisiä lisäohjeita

AirView for Ventilation -tietosivu

AirView for Ventilation -esite

Etäseuranta ja NIV -esite


[Symposiumi]
Telemonitoring for home-ventilated patients

Tutustu ventilaatiohoidossa olevien potilaiden etäseurantaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, jotka antavat syvällisemmän käsityksen potilaan hoidosta ja auttavat tunnistamaan mahdolliset poikkeamat hoidossa.