AirFit™ F30

Ultrakompakti kokokasvomaski

Kompaktissa maskissa on kaikki perinteisten ResMed-kokokasvomaskien ominaisuudet pienemmässä, hiljaisemmassa ja sirommassa muodossa1. Nenän alle asettuva AirFit F30 -maski antaa esteettömän näkökentän lisäksi vapauden liikkua eikä aiheuta punaisia painaumia nenänvarteen.

Tuotekoodit : S standard (64114), M standard (64115), S QuietAir (64110), M QuietAir (64111)

  • AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
  • AirFit-F30-full-face-mask-front-view-resmed
  • AirFit-F30-full-face-mask-fitting-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-front-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-fitting-resmed

Vähemmän on enemmän

airfit-f30-full-face-mask-less-is-more-resmed-mobile

Ultrakompaktin F30-maskin avulla voit auttaa suurempaa määrää potilaita. Nenän alle asettuva malli ei aiheuta epämukavuutta eikä painaumia nenänvarteen ja on suositeltava malli klaustrofobiapotilaille sekä herkkäihoisille potilaille. F30-kokokasvomaski on oikea valinta potilaille, jotka haluavat käyttää silmälaseja tai lukea hoidon aikana.

Häiriötön uni

peaceful-relaxation_mobile

AirFit F30 -maskissa on sama suorituskykyinen QuietAir™-ilma-aukko kuin tehokkaassa AirFit F20 -maskissa. Se hajottaa uloshengitetyn ilman mahdollisimman äänettömästi ja varmistaa häiriöttömän nukkumisympäristön.

Helpottaa työtäsi

airfit-f30-streamlined-operations_resmed-mobile

Maskin sovitus on nopeaa ja tehokasta¹, kun on vain yksi runko, yhdet pääremmit ja kaksi maskityynykokoa. Yksinkertainen rakenne helpottaa myös varaston hallintaa ja logistiikkaa. Tarkka ensisovitus vähentää yhteydenottojen ja uudelleensovitusten tarvetta.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ F30 tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

AirFit F30 -maskin sovittaminen

Kokoa / pura AirFit F30 -maski

Ylläpidä ja puhdista AirFit F30 -maski

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Magneettisia osia sisältävien maskien käyttö on vasta-aiheista potilailla, joilla on ennestään jokin seuraavista sairauksista: aneurysman korjaamiseen tarkoitettu pään sisään implantoitu metallinen hemostaattinen klipsi ja/tai toisessa tai molemmissa silmissä on metallisiruja.

Viitteet:

  1. QuietAir-kulmakappaleella varustetun maskin äänenpainetaso 21 dBA – AirFit F30 -käyttöohje, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4500405.
  2. ResMed external 7-day clinical study of 21 ResMed and non-ResMed patients, conducted between 16/04/2018 – 05/05/2018. Data on file; ID A4356449.
²