AirFit™ F30i

Kokokasvomaski CPAP-hoitoon

ResMed AirFit F30i -nenänalusmaskin pään päälle kiinnitettävä ilmaletku antaa vapaan näkökentän ja vapauden liikkua. Potilaat voivat unohtaa epämukavan olon ja punaiset painaumat nenänvarrella. AirFit F30i on yksi AirFit 30 -sarjan nenän alle asettuvista maskeista.

Tuotekoodit: F30i-maski (63310, 63312, 63313)

  • AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
  • AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
  • AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask-fitting
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask-fitting

Pään päälle tulevan letkun tuomaa vapautta kokokasvomaskissa

sleep-apnoea-patient-sleeping-on-his-belly-with-AirFit-F30i-mask-mobile

AirFit F30i -maskin pään päälle tuleva ilmaletku ja nenän alle asettuva maskityyny tuovat uutta vapautta ResMedin kokokasvomaskien valikoimaan. Potilas voi kääntyillä vapaasti, nukkua haluamassaan asennossa1, lukea ja rentoutua: tarjoa potilaillesi luonnolliselta tuntuvan kokokasvomaskin tuomaa vapautta ja ylellisyyttä.

Käytön helppous

Kokokasvomaskin miellyttävän tiiviyden1 salaisuutena on maskityynyn ultrakompakti kaareva rakenne, minkä ansiosta maskityyny asettuu miellyttävästi nenän alle1. Lisäksi maskin kulmakappaleen pikairrotuksen ansiosta maski on helppo irrottaa ilmaletkusta.1

Miellyttävä ja hillitty maski

patient-sleeping-with-AirFit-F30i-tube-up-CPAP-mask-mobile

AirFit F30i on suunniteltu poistamaan kokokasvomaskin käyttöön liittyviä yleisimpiä esteitä. Klaustrofobia, hankaluus, vaikutelma itsestä, epämukavuus2: F30i antaa vapaan näkökentän ja vapauden liikkua, eikä aiheuta epämukavuutta eikä painaumia nenänvarteen.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ F30i tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

F30i-maskin sovittaminen

Kokoa / pura F30i-maski

F30i-maskin huolto- ja puhdistusohjeet

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Magneettisia osia sisältävien maskien käyttö on vasta-aiheista potilailla, joilla on ennestään jokin seuraavista sairauksista: aneurysman korjaamiseen tarkoitettu pään sisään implantoitu metallinen hemostaattinen klipsi ja/tai toisessa tai molemmissa silmissä on metallisiruja.

Viitteet :

  1. ResMed external clinical study of 51 current full face CPAP mask users, conducted between 24/10/2018 – 20/11/2018, 2018 data on file; ID A4484728.
  2. Wimms A. et al., Impact of a New Nasal Pillows Mask on Patients’ Acceptance, Compliance, and Willingness to Remain on CPAP Therapy. Sleep Disord, 2016. 2016: p. 6713236.
²