AirTouch™ F20*

Muistivaahtomuovista valmistettu maskityyny

Istuvuudeltaan monipuolisen kokokasvomaskin UltraSoft™ memory foam -maskityynyn mukavuus on ylivoimainen. AirTouch F20 -maskin UltraSoft-maskityyny mukautuu potilaan kasvojen muotoon ja istuu tiiviisti1 painamatta kuitenkaan ihoa. AirTouch F20 -maskityynyt sopivat myös AirFit F20- ja AirFit F20 for Her -kokokasvomaskeihin.

Tuotekoodit : S 63034, M 63035, L 63036 / Maskityyny: S 63028, M 63029, L 63030

  • AirTouch-F20-full-face-mask-left-view-resmed
  • AirTouch-F20-full-face-mask-front-view-resmed
  • airtouch-f20-fitting-video-thumbnail
AirTouch-F20-full-face-mask-left-view-resmed
AirTouch-F20-full-face-mask-left-view-resmed
AirTouch-F20-full-face-mask-front-view-resmed
airtouch-f20-fitting-video-thumbnail

Mukavuuden uusi määritelmä

airtouch-f20-mask-memory-foam-cushion-resmed-mobile-2

AirTouch F20 -maski antaa potilaalle miellyttävän hoitokokemuksen. Maskissa on kevyt ja myötäilevä UltraSoft memory foam -maskityyny.

Silikonimaskityynyn verrattaessa vaahtomuovi painaa ihoa vähemmän – ja maski asettuu silti tiiviisti potilaan kasvoja vasten. Samalla ihopainaumien todennäköisyys pienenee.

Maski oli miellyttävän tiivis 100 prosentilla potilaista2.

sleeping-with-airtouch-f20-mask-resmed-mobile-1

Kevyt ja joustava vaahtomuovimaskityyny mukautuu vähitellen potilaan kasvojen muotoon ja asettuu paikalleen tiiviisti koko hoidon ajaksi1. Koska vaahtomuovi on läpäisevää, pieni määrä ilmaa läpäisee maskityynyn ja nukkumiskokemus on luonnollinen hoidon laadusta kuitenkaan tinkimättä1.

Muunneltavuus

airtouch-f20-muunneltavuus-resmed

AirTouch F20 -kokokasvomaskin muunneltava rakenne mukautuu potilaan hoitotarpeisiin yöllä ja päivällä.

AirTouch F20-maskityynyt sopivat myös AirFit F20- ja AirFit F20 for Her -kokokasvomaskeihin, joten potilas voi halutessaan vaihtaa AirTouch F20 -maskityynyn silikonimaskityynyn tilalle.

AirTouch F20 -maskin ilma-aukollisen kulmakappaleen tilalle voi vaihtaa ilma-aukottoman F20-kulmakappaleen, jolloin käyttäjä voi nauttia memory foam -maskityynyn mukavuudesta ilma-aukottomassa maskissa.

Kaikkien aikojen hiljaisin maskimme

quiet-air-diffuse-vent-mask-resmed

QuietAirTM-kulmakappale hajottaa uloshengitysilman hiljaisesti (äänitaso vain 21 dBA)3 ja hellävaraisesti, joten potilaasi saavat rauhalliset yöunet ja voivat nukkua lähellä kumppaniaan.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirTouch ™ F20 tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

Tukivideot

AirTouch F20 -maskin käytön aloittaminen potilaalla

AirTouch F20 -maskin kokoaminen ja purkaminen

AirTouch F20 -maskin ylläpito ja puhdistus

Lue käyttöohjeista tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana. Tämä sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.

* Magneettisia osia sisältävien maskien käyttö on vasta-aiheista seuraavissa tilanteissa: käyttäjällä on aneurysman korjaamiseen tarkoitettu pään sisään implantoitu metallinen hemostaattinen klipsi ja/tai toisessa tai molemmissa silmissä on metallisiruja silmävamman seurauksena.

Viitteet:

  1. ResMedin ulkopuolinen kliininen tutkimus, johon osallistui 10 maskeja aiemmin käyttänyttä potilasta 7 yön ajan aikavälillä 29.8.–19.9.2016. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A3907045.
  2. ResMedin vuonna 2016 toteuttama 42 potilaan sovitustutkimus. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A3965380. AirTouch F20 -maski on tarkoitettu potilaille, jotka painavat yli 30 kg.
  3. Melupäästöarvot standardin ISO 4871 mukaisesti, 1 metrin etäisyydellä, mittausepävarmuus 3 dBA. Katso AirTouch F20 -käyttöohje.