Pixi™

maski lapsille

Säädettävä lasten maski on suunniteltu 2–7-vuotiaille. Lasten Pixi-maskin suunnittelussa on huomioitu erityisesti istuvuus ja miellyttävyys. Maski jättää lapsen näkökentän vapaaksi, siinä on pika-avauskiinnike nopeaa pois ottamista varten, kolme säätökohtaa ja kaksi ilmaletkun kiinnityskohtaa, joista voidaan valita sopivampi nukkumisasennon mukaan.

Tuotekoodit : 61031

  • Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-left-view-resmed
  • Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-front-view-resmed
  • Pixi-paediatric-nasal-mask-worn-by-children-resmed
Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-left-view-resmed
Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-left-view-resmed
Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-front-view-resmed
Pixi-paediatric-nasal-mask-worn-by-children-resmed

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Hellävarainen. Pixi-maskin ohut yksiseinämäinen silikonipehmike on tarpeeksi pehmeä ja mukava vähentääkseen lasten siroihin kasvoihin kohdistuvaa puristusta tiiviydestä tinkimättä.
  • Käytännöllinen. Pääremmit on suunniteltu pysymään poissa silmiltä ja korvilta, jotta ne eivät ärsyttäisi ja lapsen näkökenttä jäisi vapaaksi. Pääremmeissä on kolme säätökohtaa, jotta ne sopisivat suuremmalle joukolle lapsia.
  • Turvallinen. Pika-avauskiinnikkeen ansiosta maski saadaan tarvittaessa nopeasti pois, mikä helpottaa maskin pois ottamista.
  • Varmatoiminen. Hengitysletkulle on kaksi kiinnityskohtaa, joista voidaan valita sopivampi lapsen nukkumisasennon mukaan. Kevyt Spring-flex-hengitysletku venyy ja taipuu helposti niin, ettei se jää kiinni mihinkään tai vedä maskia, kun lapsi liikkuu nukkuessaan.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja Pixi ? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

²