Geoffin tarina

geoff-cpap-testimonials-from-sleep-apnoea-patients

“Minulla on paljon enemmän energiaa opetustyössäni iltapäivisin tai kun työskentelen ulkona. CPAP on muuttanut elämäni”. — Geoff

Elämä ennen hoitoa:

Geoff on kuorsannut jonkin aikaa, mutta koska hänen isänsäkin kuorsasi, hän ei juurikaan ajatellut sitä. Kun hänen vaimonsa Cassie havaitsi, että hänen miehensä lopetti jatkuvasti hengittämisen nukkuessaan, hän alkoi huolestua. Tilanne muuttui vakavammaksi, kun Geoff alkoi olla kuin tukehtumaisillaan nukkuessaan. Lääkäri lähetti Geoffin unitutkimukseen ja testi osoitti, että Geoff lakkasi hengittämästä 125 kertaa tunnissa! Lisäksi hänellä esiintyi levottomien jalkojen oireyhtymää, mikä sai hänet siirtelemään jalkojaan koko yön.

Tilanne tällä hetkellä:

Koska Geoff on luonteeltaan päättäväinen, hän päätti olla ajattelematta epämukavuutta, joka aiheutuu maskin ja jatkuvaa hengitysteiden positiivista painetta (CPAP) antavan laitteen kanssa nukkumisesta, ja viikon, parin kuluttua hän nukkui paljon paremmin. Geoffin mielestä CPAP-laitteen käyttäminen on nyt myös paljon helpompaa, koska hän on nähnyt tulokset hoidon noudattamisesta. “Tunnen oloni nyt paljon virkeämmäksi, kun herään”, Geoff sanoo. “Olen aina ollut energinen kaveri ja nyt tunnen olevani taas sellainen.”

  • Kotikaupunki:Eugene, OR  
  • Oireet:Kuorsaus, tukehtumisen tunne, levottomien jalkojen oireyhtymä
  • Hoidon kesto vuosina:2
  • Maskin tyyppi:Sierainmaski
  • Harrastukset:Golf, lihaskuntoharjoittelu, palapelit
²