Uniapneapotilaiden etähallinta

Potilaiden sitouttaminen uniapneahoitoon pitkällä aikavälillä voi olla haastavaa. ResMed auttaa potilaiden sitouttamisessa tarjoamalla etäseurantaohjelmia sekä mukavia, käyttäjäystävällisiä laitteita. Tue potilaiden pitkäaikaista sitoutumista tarjoamalla ResMedin motivoivia ja monitahoisia ratkaisuja.

Lisää uniapneahoitoon sitoutumisesta

 

ResMedin etäseurantaratkaisut mahdollistavat terveydenhuollon ammattilaisten ennakoivan seurannan ja johtavat vastuuntuntoisempiin potilaisiin, jotka ovat mukana ja kiinnostuneita uniapneahoidostansa.

 

Hoidon noudattaminen voi olla suurin haaste uniapneapotilaille. Miellyttävät laitteet, kunnolliset varaosat, seuranta ja neuvonta ovat erittäin tärkeitä potilaiden auttamiseksi sopeutumaan hoitoon ja jatkamaan sitä.

 

myAirResMedin verkkopohjainen omaseurantaohjelma potilaille edistää potilaan sitoutumista ja rohkaisee uniapneahoitoon sitoutumista pitkällä tähtäimellä.

 

Potilaille on rauhoittavaa  tietää, että he eivät ole yksin. He rohkaistuvat kun kuulevat mitä muilla potilailla on sanottavaa hoitopolustaan diagnoosista hoitoon ja sen jälkeen.