AirView uniapnean hoitoon

Potilastietojen hallintajärjestelmä

Turvallinen* pilvipalvelupohjainen AirView-ohjelma antaa hoitohenkilökunnalle mahdollisuuden tarkastella uniapneapotilaiden hoitotietoja ja muuttaa laitteen asetuksia etäyhteydessä potilaiden seurannan, raportoinnin ja ongelmien ratkaisemisen helpottamiseksi.

AirView-ohjelma toimii langattomassa yhteydessä ResMedin seuraaviin uniapnealaitteisiin:** AirSense 11, AirSense 10, AirCurve 10 ja AirMini.

 • AirView uniapnean hoitoon
AirView uniapnean hoitoon

Ongelmien ratkaiseminen AirView-etäopastusta käyttäen

AirView-ohjelman etäopastustoiminnon avulla voit ratkaista potilaidesi laitteisiin liittyviä ongelmia etänä – samalla voit välttää tarpeettomia potilaskäyntejä tai pitkiä puheluja ongelmien selvittämiseksi. Näin voit parantaa potilaiden hoidon miellyttävyyttä ja saada heidät sitoutumaan hoitoon pitkäkestoisesti.***

Sujuva potilaiden seuranta

AirView-ohjelman avulla voit suodattaa potilasjoukkosi automaattisesti toimintaryhmiin, jotta voit keskittää huomiosi potilaisiin, jotka tarvitsevat eniten apuasi.

Realistinen käsitys potilaiden hoitokokemuksista

airview-care-check-in-potilaiden-subjektiivista-palautetta-varten-taustakuva

Kun saat subjektiivista palautetta AirSense 11 -laitetta käyttäviltä potilailta Care Check-In -toiminnon kautta, voit seurata potilaan CPAP-hoitokokemusta ja sen kehittymistä.

Muut ominaisuudet

Raportointi helpottuu

Yhdellä painikkeen painalluksella saatavat hoitomyöntyvyysraportit merkitsevät enemmän aikaa potilaiden hoitoon ja vähemmän aikaa hallinnollisiin tehtäviin.

 

Hyötyä yhteentoimivuudesta

ResMedin Data Exchange -tiedonsiirtojärjestelmän ansiosta muita terveydenhuoltosovelluksia edustavat kumppanit ja terveydenhuoltopalvelujen tuottajat voivat yhdistää sovelluksensa ResMedin Air Solutions -ekosysteemiin.

Tiedot käytettävissä aina tarvittaessa

Voit tarkastella ja analysoida potilaidesi hoitotietoja seurata heidän edistymistään raporteista, jotka sisältävät hoitotiedot 365 päivän ajalta ja yksityiskohtaiset tiedot 90 päivän ajalta.

 

Sisäänrakennettu tietoturva ja yksityisyyden suoja

AirView-ohjelman salasanasuojaus, roolipohjaiset käyttöoikeudet ja tietojen salaus varmistavat, että sinun ja potilaidesi tiedot pysyvät suojattuina. ResMed noudattaa tiukkaa turvallisuus- ja tietosuojalainsäädäntöä.

Laiteasetusten etäkäyttö

Voit parantaa potilaiden hoidon mukavuutta muutamalla napsautuksella säätämällä tiettyjä laiteasetuksia, kuten paineen kevennystä, viivetoimintoa ja kostutusta.***

 

Entistä nopeampi vaativien tapausten tunnistaminen1

AirView-ohjelman kautta saamiesi kliinisten tietojen ansiosta vaativien tapausten tunnistaminen helpottuu.

Tuotetiedot

 • Langaton (CAM) tietojen lataus: Air11- ja Air10-laitteiden tiedot latautuvat langattomasti ja automaattisesti GSM-/GPRS-verkon välityksellä AirView-palvelimelle.
 • Tietojen lataaminen SD-kortilta: Potilaan hoitotiedot voidaan ladata laitteesta AirView-palvelimelle SD-korttia käyttämällä.
 • Potilasluettelo-näyttö: Voit tarkastella hoidon käyttöaikoja ja hoidon aikana ilmeneviä ongelmia selkeistä, värikoodatuista potilasnäkymistä. Ominaisuus on käytettävissä Air11- ja Air10-laitteille.
 • Yhteenvetotietojen näkymä: Voit tarkastella potilaiden hoidon käyttötietoja 1–90 päivän aikaväliltä. Ominaisuus on käytettävissä Air11- ja Air10-laitteille.
 • Hoito-, hoitomyöntyvyys- ja yksityiskohtaiset raportit: Voit käyttää valmiiksi määritettyjä pdf-raportteja, joista voit tarkastella hoitotietoja ja hoidon käyttöaikoja 1–365 päivän ajalta, sekä katsoa tarkempia tietoja 1–30 päivän ajanjaksolta. Ominaisuus on käytettävissä Air11- ja Air10-laitteille.
 • Asetusten määritys etänäVoit tarkastella ja muuttaa etänä hoitolaitteen asetuksia potilaan tarpeiden muuttuessa ja tukea potilaan hoitoon sitoutumista. Ominaisuus on käytettävissä Air11- ja Air10-laitteille.
 • Remote Assist -etätukiAirView-ohjelman ajantasaisten laitetietojen avulla voit ratkaista potilaiden laiteongelmat etänä. Ominaisuus on käytettävissä Air11- ja Air10-laitteille.
 • Action Groups††Action Groups -ominaisuuden ansiosta voit suodattaa potilaat ryhmiin tiettyjen kriteerien mukaan ja keskittää huomiosi potilaisiin, jotka tarvitsevat eniten apuasi. Ominaisuus on käytettävissä Air11- ja Air10-laitteille.
 • Care Check-In: Interaktiivinen toiminto, jonka avulla potilaat voivat jakaa hoitokokemuksensa vastaamalla kysymyksiin. Hoitavassa yksikössä voidaan tunnistaa potilaiden erityistarpeet, ja potilaat saavat ohjeita ja voivat ratkaista itse yleisimpiä ongelmia. Care Check-In on saatavana vain Air11-laitteille.
 • AirView exchange: ResMedin AirView Exchange -tiedonsiirtojärjestelmän ansiosta muita terveydenhuoltosovelluksia edustavat kumppanit ja terveydenhuoltopalvelujen tuottajat voivat yhdistää sovelluksensa ResMedin Air Solutions -ekosysteemiin. Jos olet kiinnostunut AirView Exchangesta, ota yhteyttä ResMedin edustajaan.

 • Diagnostiikka: ApneaLink Air
 • Uniapnean hoito: AirSense 11, AirSense 10, AirCurve 10 ja AirMini
 • Hengityshoito: Astral ja Stellar ResMed-etäseurantamoduulin (RCM) kanssa, Lumis

 • PC – Pentium 1,6 GHz tai suurempi, internet-yhteydellä
 • Muisti – 500 Mt RAM tai suurempi
 • Näytön resoluutio –1024 x 768 (tai suurempi)
 • SD-kortinlukija (jos ladataan tietoja kortilta)

Jokin seuraavista:

 • Microsoft® Windows 7, 32- ja 64-bittinen (Home Premium ja Professional)
 • Microsoft® Windows 8.1 (Home Premium ja Professional)
 • Microsoft® Windows 10 (Home Premium ja Professional)

Jokin seuraavista:

 • Microsoft® Internet Explorer 11 tai uudempi
 • Firefox 42.0 tai uudempi
 • Chrome 86.0 tai uudempi
 • Edge 87.0 tai uudempi

Seuraavat ohjelmat (tai niitä vastaavat vaihtoehdot) eivät ole välttämättömiä, mutta niitä tarvitaan SD-kortin tietojen lataamiseen ja vietyjen tietojen ja raporttien tarkasteluun AirView-ohjelmassa.

 • Microsoft Excel 2007 (tai uudempi)
 • Adobe Acrobat Reader 10.0.1 (tai uudempi)
 • Oracle Java SE 8

Näiden ohjelmien (tai niiden vaihtoehtojen) vanhempia versioita ei tueta virallisesti.

Dokumentaatio

AirView-ohjelman kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöohje

Katso tekniset asiakirjat ➜

AirView Remote Assist -etätukiohje

Katso tekniset asiakirjat ➜

AirView-kuvakeohje

Katso tekniset asiakirjat ➜

AirView Action Groups -ohje

Katso tekniset asiakirjat ➜

Tietojenhallinnan ja laitteiden yhteensopivuusluettelo

Katso tekniset asiakirjat ➜

Yhteistyö ja potilaiden hoitotulokset

Katso esimerkki ➜

Työnkulun tehokkuus ja potilaiden hoito

Katso esimerkki ➜

Ohjevideot

Jatka AirView-tarkastelua

Tue potilaitasi kaikissa vaiheissa diagnoosista hoitoon AirView-ohjelman avulla.

AirView for Sleep Apnoea

Helpota unenaikaisia hengityshäiriöitä sairastavien potilaiden valvontaa ja raportointia.

Lue lisää
AirView for ApneaLink Air

Sujuvat seulonnan ja diagnosoinnin työnkulut.

Lue lisää
AirView for HFT

Valvo korkeavirtaushoitoa kotona käyttäviä keuhkoahtaumapotilaita.

Lue lisää
AirView for Ventilation

Valvo kotona tai sairaalassa ventilaatiohoitoa saavia potilaita.

Lue lisää
AirView for Sleep Apnoea

Helpota unenaikaisia hengityshäiriöitä sairastavien potilaiden valvontaa ja raportointia.

Lue lisää
AirView for ApneaLink Air

Sujuvat seulonnan ja diagnosoinnin työnkulut.

Lue lisää
AirView for HFT

Valvo korkeavirtaushoitoa kotona käyttäviä keuhkoahtaumapotilaita.

Lue lisää
AirView for Ventilation

Valvo kotona tai sairaalassa ventilaatiohoitoa saavia potilaita.

Lue lisää

Katso myAir-e-ohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet:

* AirView on turvallinen ja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU)°2016/679 sekä yksityisyyden suojaa koskevien kansallisten lakien mukainen. Potilastiedot suojataan tietojensalaustekniikoilla. AirView:lle ja myAirille myönnettiin HDS- ja ISO 27001-kaksoissertifiointi, joka on osoitus sitoumuksestamme tietojen turvalliseen käsittelyyn ja isännöintiin. Se on myös riippumattomien auditoijien myöntämä vahvistus sille, että tiimimme ja järjestelmämme toimivat parhaalla mahdollisella tasolla.

** Air11- ja Air10-laitteissa on sisäänrakennettu langaton AirView-yhteys. Langaton yhteys edellyttää matkapuhelinverkkoa.

*** AirView-asetuksia saa muuttaa vain lääkäri tai lääkärin suosituksesta hoitotietojen analysoinnin jälkeen. Huomaathan, että hoitoasetusten muuttaminen etäyhteydessä ei ole sallittua

kaikissa maissa.

† Asetusten muuttaminen etäyhteydessä ei ole käytettävissä Stellar- ja Astral-ventilaattoreissa.

‡ Remote assist -etätukitoiminto ei ole käytettävissä Stellar- ja Astral-ventilaattoreissa.

†† Action Groups -ominaisuus on käytettävissä vain HCP/Hospital-tileillä.

 1. ResMedin Air11-asiakaskysely hoitoalan ammattilaisille, toteutettu elo-syyskuussa 2021. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A5079159; N=81.