Lisävarusteet uniapnean ja hengityssairauksien hoitoon tarkoitettuihin laitteisiin

ResMedillä on suuri valikoima varaosia ja lisävarusteita, kuten kostuttimia, ilmaletkuja, matkatuotteita, SD-kortteja ja virtalähteitä, joiden avulla saat parhaan hyödyn hoidostasi.

Virransyöttö

Lisävarusteemme on suunniteltu antamaan sinulle vapautta, joustavuutta ja mielenrauhaa. Meillä on toimiva virransyöttövaihtoehto sinulle, kun haluat matkustaa mahdollisimman kevyesti tai käyttää laitetta akulla, tai tarvitset varavirtalähteen.

Kotihoitotelineet

ResMedin käytännöllisissä kotihoitotelineissä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten lukittavat pyörät ja säilytyskorit Ne ovat hyvä ratkaisu ventilaattorin siirtämiseen helposti, sujuvasti ja tehokkaasti niin hoitolaitoksessa kuin kotona.

Kuinka voin ostaa

Ota yhteys asiakaspalveluumme, kun haluat lisätietoja ResMed-tuotteiden tilaamisesta.

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat Tukipalvelu-sivultamme, josta voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Lue käyttöohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

Huomaathan, että joitakin lisävarusteita ei ole saatavana kaikissa maissa.

Viite:

*Ei yhteensopiva Air11-laitteiden kanssa. Tarkista laitteiden yhteensopivuus teknisten asiakirjojen sivulla olevasta yhteensopivuustaulukosta.

²