AirSense 10 AutoSet

APAP-laite

Automaattisesti säätyvää hoitopainetta antava hoitolaite, jonka käyttö on intuitiivista ja helppoa. AirSense 10 AutoSet -laitteen edistykselliset ominaisuudet takaavat miellyttävän ja tehokkaan unihäiriöiden hoidon. Laite on liitettävissä turvalliseen5 etäseurantajärjestelmään, jolloin saat tukea hoitavasta yksiköstäsi.

  • airsense-10-autoset-cpap-device-front-view-resmed
  • airsense-10-autoset-cpap-device-left-view-resmed
  • airsense-10-autoset-cpap-device-right-view-resmed
airsense-10-autoset-cpap-device-front-view-resmed
airsense-10-autoset-cpap-device-front-view-resmed
airsense-10-autoset-cpap-device-left-view-resmed
airsense-10-autoset-cpap-device-right-view-resmed

Tehokkaampaa hoitoa

airsense-10-autoset-apap-machine-osa-therapy-resmed-mobile

Sisäänrakennetun langattoman yhteyden ansiosta laite on yhteydessä hoitavan yksikön käyttämään AirView-etäseurantaohjelmaan. Näin hoitava yksikkösi voi tarkistaa saumattomasti ja turvallisesti hoitotiedot, säätää laitteen asetuksia, tarkistaa, että laite toimii oikein, ja selvittää ongelmat varmistaakseen, että saat oikean hoidon viipymättä.

Älykäs tunnistustoiminto

airsense-10-autoset-auto-adjusting-pressure-device-for-osa-patients-resmed-mobile

AutoRamp™, jossa on nukahtamistunnistus, käynnistyy antamaan alempaa painetta1, joka tuntuu miellyttävämmältä2,3. Kun olet nukahtanut, se nostaa paineen vaiheittain lääkärin määräämälle tasolle.

Muut ominaisuudet

  • Laitteen käyttöympäristön valoisuuden tunnistava anturi säätää näytön kirkkauden huoneen valoisuuden mukaan. Jos sinun täytyy nousta ylös yöllä, näytön taustavalo ei häiritse vieressä nukkujaa.
  • Selkeästä ja intuitiivisesta käyttöliittymästä saat hoitoasi koskevaa palautetta joka aamu, ja voit muuttaa helposti hoidon miellyttävyyteen vaikuttavia asetuksia.
  • Easy-Breathe™-moottorin käyntiääni on erittäin hiljainen4, jolloin sinä ja vieressäsi nukkuva voitte nukkua rauhallisemmin.
  • SmartStart™-toiminto käynnistää hoidon heti, kun hengität maskiin.
  • Kullakin hetkellä oikeanlainen kostutus koko yön valinnaisena saatavalla integroitavalla HumidAir™ -kostuttimella, jossa hyödynnetään edistyksellistä HumidAir-teknologiaa.

Seuraa uniapneahoitoasi myAirilla

myAir auttaa sinua saamaan mahdollisimman suuren hyödyn uniapneahoidosta joka yö. MyAir on saatavana AirSense 10- ja AirCurve 10 -laitteiden käyttäjille.*
 

 
 

> Rekisteröidy myAiriin

Liittyvät tuotteet

Kiinteästi samaa painetta antava hoitolaite

 

Viitteet:

*AirView sijaitsee IDS:n palvelimella. IDS on kolmannen osapuolen yritys, jolla on ranskalainen ASIP Santé valtuutus lääketieteellisten tietojen säilyttämiseen, joka varmistaa korkean turvallisuuden.

²