CPAP-laitteet uniapnean hoitoon

ResMediltä todennäköisesti löytyy jokaiselle unenaikaista hengityshäiriötä sairastavalle sopiva CPAP-hoitolaite. Kaikkien laitteidemme kanssa voi käyttää helppokäyttöistä opastussovellusta, joka parantaa hoitokokemustasi ja antaa sinulle mahdollisuuden seurata hoitosi edistymistä. Hoitavassa yksikössä voidaan tarkastella hoitotietojasi ja tehdä yksilöllisiä hoitoratkaisuja joko etäyhteydessä tai vastaanotolla.

Mikä on CPAP-laite?

CPAP on lyhenne sanoista Continuous Positive Airway Pressure ja tarkoittaa jatkuvaa hengitysteiden ylipainetta. Tämä hoito on yleinen uniapnean hoitomuoto. APAP- ja kaksoispainelaitteet näyttävät samanlaisilta, mutta niissä käytetään erilaisia hoitoalgoritmeja. Kaikki nämä laitteet johtavat letkun kautta maskiin ilmaa, jonka tarkoituksena on pitää hengitystiesi avoimina nukkuessasi ja auttaa sinua nukkumaan paremmin.

Neljä obstruktiivisen uniapnean hoitoon tarkoitettua laitetyyppiä

Sama ilmanpaine

CPAP-laite antaa koko ajan sama painetta. Se puhaltaa tasaista ilmavirtaa paineella, jonka lääkäri on sinulle määrännyt.

AirSense 11 -sarja >
AirSense 10 Elite >

Automaattisesti säätyvä paine

APAP-laite on automaattisesti säätyvä laite. Se säätää hoidon aikana puhaltamansa ilmavirtauksen painetta.

AirSense 11 -sarja >
AirSense 10 AutoSet >
AirSense 10 AutoSet for Her >

Kaksi ilmanpainetta

Kaksoispainelaitteessa on kaksi paineasetusta: korkeampi paine sisäänhengitykselle ja matalampi paine uloshengitykselle. Se tekee hengittämisestä miellyttävämpää potilaille, joilla on vaikeuksia tottua ilmavirtauksen paineeseen.

AirCurve 10 VAuto >

Matkakäyttöön sopiva

Kannettavat CPAP-laitteet on monia samoja ominaisuuksia kuin perinteisissä laitteissa, mutta ne ovat kokonsa vuoksi kätevämpiä. ResMedin AirMini, maailman pienin CPAP-laite*, painaa vain 300 g ja on kämmenen kokoinen.

AirMini matka-CPAP-laite >

Ylipainehoitoon tottuminen voi olla haastavaa

CPAP- tai APAP-laitteen puhaltamaan paineistettuun ilmavirtaan tottuminen voi tuntua hankalalta. Jos sinulla on ongelmia hoitoon tottumisessa, kaksoispainelaite voi helpottaa hengittämistä ja antaa sinulle miellyttävämmän hoitokokemuksen. Kysy lääkäriltäsi, voisiko kaksoispainelaite olla sinulle sopiva vaihtoehto.

AirSense 11 on suunniteltu helpottamaan hoitoa

Kun haluat hyvän kokemuksen hoidon aloittamisesta, kannattaa harkita ResMedin AirSense 11 -CPAP-laitetta. Laite on suunniteltu helpottamaan hoidon aloittamista ja edistämään hoitoon sitoutumista.

CPAP- ja APAP-laitteet

ResMedin CPAP- ja AutoSet-laitteet antavat miellyttävää ja tehokasta hoitoa unenaikaisiin hengityshäiriöihin. Obstruktiivisen uniapnean hoitoon tarkoitetuissa laitteissa on hoidon tehokkuutta ja miellyttävyyttä ajatellen suunniteltuja ominaisuuksia.

Kaksoispainelaitteet

Kaksoispainelaitteemme ovat ihanteellisia, jos tarvitaan hengitysteiden positiivista painetta, mutta tavanomaiset hoitotavat eivät ole sopivia. ResMedin kaksoispainelaitteiden suunnittelun lähtökohtana on ollut hoidon miellyttävyys ja siksi ne voivat olla juuri oikeita laitteita virkistävän unen saamiseksi.

aircurve-10-vauto-auto-adjusting-bileve-device-resmed

AirCurve 10 VAuto
ResMed AirCurve 10 VAuto on automaattisesti säätyvää hoitopainetta antava kaksoispainelaite, jossa yhdistyvät AutoSet™-algoritmin miellyttävyys ja Easy-Breathe-aallonmuoto, ja se on tarkoitettu sellaisten uniapneaa sairastavien potilaiden hoitoon, jotka vaativat hengityslaitteelta suurempaa mukavuutta.

Adaptiivinen servoventilaatio

aircurve-cs-pacewave-adaptive-servo-ventilator-device-resmed

AirCurve 10 CS PaceWave
Antaa synkronoitua hoitoa sentraaliseen uniapneaan, johon liittyy tai ei liity obstruktiivista uniapneaa.

Seuraa hoitoasi myAir-sovelluksella

myair-sovellus-uniapneapotilaille-hoitonäyttö-kirjasto-avustaja

myAir on potilasta motivoiva sovellus, josta voit tarkastella hoitoasi koskevia tietoja, katsoa ohjevideoita ja johon saat rohkaisevia viestejä. AirSense 11 -laitteen käyttäjänä saat käyttöösi interaktiivisia videoita laitteen hallintaan, yksilöllistä tukea ja opastusta ongelmien ratkaisuun ja mahdollisuuden antaa palautetta, kun tarvitset erityistukea.***

 

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat Tukipalvelu-sivultamme, josta voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Lue käyttöohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet:

* 18. maaliskuuta 2021. 136 mm (L) x 84 mm (S) x 52 mm (K), 450 cm³.

** ASV-hoito on vasta-aiheinen potilailla, joilla on krooninen oireinen sydämen vajaatoiminta (NYHA 2–4) sekä alentunut vasemman kammion ejektiofraktio (LVEF ≤ 45 %) ja keskivaikea tai vaikea sentraalinen uniapnea.

***Jotkin myAir-ominaisuudet ovat saatavana vain myAir-sovelluksessa ja Air11-uniapnealaitteissa. myAir on saatavana vain tietyissä maissa. Jotkin laitteet ovat saatavana vain tietyissä maissa.