AirFit™ F30

Ultrakompakti kokokasvomaski

Ultrakompakti maski sisältää kokokasvomaskin ominaisuudet pienemmässä, hiljaisessa1 ja miellyttävässä muodossa2. Nenän alle asettuva AirFit F30 -maski jättää näkökentän ja nenänvarren vapaaksi, joten voit unohtaa epämukavan olon ja punaiset painaumat nenänvarrellasi.

  • AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
  • AirFit-F30-full-face-mask-front-view-resmed
  • AirFit-F30-full-face-mask-fitting-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-front-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-fitting-resmed

Esteetön näkökenttä

airfit-f30-ultra-compact-full-face-mask-visual-freedom-resmed-mobile

Nenän alle asettuva AirFit F30 on huomattavasti pienikokoisempi, huomaamattomampi ja houkuttelevampi kuin perinteinen kokokasvomaski.

Kun nenänvarsi on vapaana, voit taas nauttia yksinkertaisista iloista kuten silmälasien käyttämisestä ja lukemisesta.

Rauhaa ja hiljaisuutta

airfit-f30-mask-peace-and-quiet-resmed-mobile

QuietAir™-kulmakappaleella varustettu AirFit F30 on hiljaisempi kuin sen johtavat pienikokoiset kilpailijat¹. QuietAir™-kulmakappale hajottaa uloshengitetyn ilman mahdollisimman äänettömästi ja takaa hiljaisen, levollisen nukkumisympäristön lähes ilman minkäänlaista ilmavirtauksen tuntua².

Vapaa nenänvarsi

airfit-f30-mask-nothing-over-the-nose-resmed-mobile

F30-maskin ultrakompakti runko asettuu miellyttävästi nenän alle, ei nenänvarrelle. Kasvoja vain vähän koskettava malli näyttää hyvältä ja tuntuu hyvältä, joten voit unohtaa epämukavan olon ja punaiset painaumat nenänvarrellasi.

Kuinka sovitan AirFit F30 maskin

 

Kuinka puran osiin / kokoan AirFit F30 maskin

 

Kuinka puhdistan AirFit F30 maskin

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Magneettisia osia sisältävien maskien käyttö on vasta-aiheista potilailla, joilla on ennestään jokin seuraavista sairauksista: aneurysman korjaamiseen tarkoitettu pään sisään implantoitu metallinen hemostaattinen klipsi ja/tai toisessa tai molemmissa silmissä on metallisiruja.

Viitteet:
1. QuietAir-kulmakappaleella varustetun maskin äänenpainetaso 21 dBA – AirFit F30 -käyttöohje, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4500405.
2. 16.4.–5.5.2018 toteutettu ResMedin ulkopuolinen 7 päivän kliininen tutkimus, johon osallistui 21 ResMedin ja muiden valmistajien maskia käyttänyttä potilasta. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A4356449.