AirFit™ F30i

Kokokasvomaski CPAP-hoitoon

AirFit F30i -maskissa on pään päälle kiinnitettävä ilmaletku ja miellyttävä nenän alle asettuva maskityyny. Voit nukkua haluamassasi asennossa1 ja unohtaa punaiset painaumat nenänvarrellasi. AirFit F30i on yksi AirFit 30 -sarjan nenän alle asettuvista maskeista.

  • AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
  • AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
  • AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask-fitting
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask-fitting

Nuku haluamassasi asennossa

sleep-apnoea-patient-sleeping-on-his-belly-with-AirFit-F30i-mask-mobile

AirFit F30i -kokokasvomaskia käyttäessäsi voit nukkua haluamassasi asennossa.1 Vatsallaan nukkuja arvostaa vaivatonta pään päälle tulevaa ilmaletkun kiinnitystä.

Käyttöä helpottavat ominaisuudet

AirFit F30i -CPAP-maskin magneettiklipsit2 ja kulmakappaleen pikairrotus helpottavat elämää. Pääremmit kiinnitetään runkoon magneeteilla, joten maskin pukeminen ja riisuminen on nopeaa1 ja vaivatonta.

 

 

Vapaa nenänvarsi

patient-sleeping-with-AirFit-F30i-tube-up-CPAP-mask-mobile

F30i-maskin ultrakompakti maskityyny asettuu tiiviisti ja miellyttävästi nenän alle, ei nenänvarrelle1. Kasvoja vain vähän koskettava malli näyttää hyvältä ja tuntuu hyvältä, joten voit unohtaa epämukavan olon ja painaumat nenänvarrellasi.

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet:
1. ResMedin ulkopuolinen kliininen tutkimus, johon osallistui 51 CPAP-kokokasvomaskin käyttäjää 24.10–20.11.2018, tiedostomuodossa olevat tiedot 2018; ID A4484728.

2. Magneettisia osia sisältävien maskien käyttö on vasta-aiheista potilailla, joilla on ennestään jokin seuraavista sairauksista: aneurysman korjaamiseen tarkoitettu pään sisään implantoitu metallinen hemostaattinen klipsi ja/tai toisessa tai molemmissa silmissä on metallisiruja.