AirFit™ F30i

Kokokasvomaski CPAP-hoitoon

AirFit F30i -maskissa on pään päälle kiinnitettävä ilmaletku ja miellyttävä nenän alle asettuva maskityyny. Voit nukkua haluamassasi asennossa1 ja unohtaa punaiset painaumat nenänvarrellasi. AirFit F30i on yksi AirFit 30 -sarjan nenän alle asettuvista maskeista.

Nuku haluamassasi asennossa

sleep-apnoea-patient-sleeping-on-his-belly-with-AirFit-F30i-mask-mobile

AirFit F30i -kokokasvomaskia käyttäessäsi voit nukkua haluamassasi asennossa.1 Vatsallaan nukkuja arvostaa vaivatonta pään päälle tulevaa ilmaletkun kiinnitystä.

Käyttöä helpottavat ominaisuudet

AirFit F30i -CPAP-maskin magneettiklipsit2 ja kulmakappaleen pikairrotus helpottavat elämää. Pääremmit kiinnitetään runkoon magneeteilla, joten maskin pukeminen ja riisuminen on nopeaa1 ja vaivatonta.

 

 

Vapaa nenänvarsi

patient-sleeping-with-AirFit-F30i-tube-up-CPAP-mask-mobile

F30i-maskin ultrakompakti maskityyny asettuu tiiviisti ja miellyttävästi nenän alle, ei nenänvarrelle1. Kasvoja vain vähän koskettava malli näyttää hyvältä ja tuntuu hyvältä, joten voit unohtaa epämukavan olon ja painaumat nenänvarrellasi.

Viitteet:
1. ResMedin ulkopuolinen kliininen tutkimus, johon osallistui 51 CPAP-kokokasvomaskin käyttäjää 24.10–20.11.2018, tiedostomuodossa olevat tiedot 2018; ID A4484728.