AirTouch™ F20

Kokokasvomaski

Kokokasvomaskin UltraSoft™ -memory foam maskityynyn mukavuus on ylivoimainen. AirTouch F20 -maskin UltraSoft-maskityyny mukautuu kasvojen muotoon ja istuu tiiviisti1 painamatta kuitenkaan ihoa. Maskin sovitus on helppoa ja käyttö vaivatonta.

Erinomainen mukavuus ja tiiviys

airtouch-f20-mask-memory-foam-cushion-resmed-mobile

ResMedin AirTouch F20 -maskin uusi ainutlaatuinen UltraSoft™ -memory foam maskityyny mukautuu kasvojen muotoon, istuu tiiviisti ja ehkäisee ilmavuotoja. Maski tuntuu kevyeltä ja hoitokokemus on miellyttävä.
Silikonimaskityynyyn verrattaessa vaahtomuovi painaa ihoa vähemmän – ja maski asettuu silti tiiviisti kasvoja vasten. Samalla ihopainaumien todennäköisyys pienenee. Koska vaahtomuovi on läpäisevää, pieni määrä ilmaa läpäisee maskityynyn ja nukkumiskokemus on luonnollinen hoidon laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Helppohoitoinen

airtouch-f20-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-mobile

Säännöllisesti vaihdettavan maskityynyn ansiosta AirTouch 20 -sarjan maskeja käytettäessä hoitokokemus on raikas ja maskin puhdistus helppoa ja kätevää.

Ei enää joka-aamuista puhdistusta, pelkkä pyyhkiminen CPAP-maskille tarkoitetulla puhdistusliinalla riittää!

Valinnan vapautta

airtouch-f20-interchangeable-cushion-resmed

AirTouch F20 -maskin osat ovat yhteensopivia AirFit F20 -maskin kanssa, joten voit käyttää niitä molemmissa maskeissa.

Näiden monipuolisten vaihtoehtojen ansiosta sinun on helppo löytää itsellesi mukavin ja hoitoon sitoutumista ja hoidon onnistumista edistävä maski.

Yhteensopiva AirMinin™ kanssa

airtouch-f20-mask-compatible-with-airmini-resmed

AirTouch F20 –maskia voi käyttää myös maailman pienimmän* CPAP-laitteen AirMinin kanssa.

*4.4.2017. 136 mm (l) x 84 mm (k) x 52 mm (s), 250 cm³.

Rentoudu hiljaisuudessa

quiet-air-diffuse-vent-mask-resmed

Uusi, ainutlaatuinen QuietAir™-kulmakappale tekee ResMed AirTouch™ F20 -maskista hiljaisimman maskimme.

QuietAir hajottaa uloshengitetyn ilman lähes äänettömästi, joten voi olla että et huomaa ilmavirtaa lainkaan ja voit nauttia kumppanisi kanssa rauhallisista yöunista.

Viitteet :

1. ResMedin ulkopuolinen kliininen tutkimus, johon osallistui 10 maskeja aiemmin käyttänyttä potilasta 7 yön ajan aikavälillä 29.8.–19.9.2016. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A3907045.