AirFit™ N30i

Nenänalusmaski

Ultrakompaktin nenäalusmaskin ilmaletku kiinnitetään pään päälle, joten voit nukkua haluamassasi asennossa. AirFit N30i -maskin automaattisesti säätyvä runko istuu miellyttävästi1, eikä nenän alle asettuva malli aiheuta epämukavuutta eikä painaumia nenänvarteen.

Vapaus nukkua eri asennoissa

airfit-n30i-nasal-cradle-mask-designed-for-the-active-sleepers-resmed-mobile

AirFit N30i -maskin ilmaletku kiinnitetään pään päälle, jolloin sinun on helpompi nukkua eri asennoissa. Ilmaletku ei ole tiellä ja näkökenttä on vapaa, kun ilmaletkua ei kiinnitetä eteen.

Pääset lähemmäksi kumppaniasi

airfit-n30i-nasal-cradle-mask-get-closer-to-your-partner-resmed-mobile

N30i-maskia käyttäessäsi et joudu luopumaan läheisyydestä. SpringFit-rungon ja nenänalustyynyn ansiosta voit nukkua lähellä kumppaniasi. Pään päälle kiinnitettävä ilmaletku ei ole iltasuukon esteenä.

Poissa silmistä, poissa mielestä

airfit-n30i-nasal-cradle-mask-out-of-sight-out-of-mind-resmed-mobile

Huomaamaton N30i-maski auttaa sinua elämään mahdollisimman normaalia elämää. Voit lukea, jutella ja käyttää silmälaseja hoidon aikana. Kun ilmaletku ei ole kasvojen edessä eikä maskityyny nenän päällä, maski on poissa silmistä ja samalla myös poissa mielestä.

Viitteet:

1. Aikavälillä 21.2.–12.3.2018 toteutettu ResMedin ulkopuolinen 7 päivän kliininen tutkimus, johon osallistui 24 ResMedin ja muiden valmistajien maskia käyttänyttä potilasta. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A4320645.