AirTouch™ N20

Pehmeä nenämaski CPAP-hoitoon

AirTouch N20 -nenämaskin miellyttävän pehmeä memory foam -maskityyny vähentää ihopainaumia nenän ympärillä1. Maskityyny on vaihtokelpoinen AirFit N20 -CPAP-maskin memory foam -maskityynyn kanssa2, joten voi käyttää maskityynyjä vaihdellen molemmissa maskirungoissa.

  • AirTouch-N20-soft-nasal-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
  • AirTouch-N20-nasal-mask--ventilation-sleep-therapy
  • AirTouch-N20-nasal-CPAP-mask-fitting
AirTouch-N20-soft-nasal-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirTouch-N20-soft-nasal-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirTouch-N20-nasal-mask--ventilation-sleep-therapy
AirTouch-N20-nasal-CPAP-mask-fitting

Miellyttävä memory foam -maskityyny

sleep-apnoea-patient-sleeping-with-AirTouch-N20-nasal-CPAP-mask-mobile

Ihopainaumia nenän ympärillä vähentävä1 AirTouch N20 memory foam -maskityyny mukautuu kasvojen muotoon. Jos etsit kokokasvomaskia, jossa on memory foam -maskityyny, siirry AirTouch F20 -kokokasvomaskin tuotesivulle.

Vaihdettavissa AirFit N20 -maskityynyyn

AirTouch-N20-memory-foam-cushion-compatible-with-AirFit-N20-mask-mobile

AirTouch N20 memory foam -maskityyny ja AirFit N20 -silikonimaskityyny ovat keskenään vaihtokelpoisia, joten voit halutessasi käyttää niitä vaihdellen.2 Kaikki maskityynykoot sopivat maskin runkoon.

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Magneettisia osia sisältävien maskien käyttö on vasta-aiheista potilailla, joilla on ennestään jokin seuraavista sairauksista: aneurysman korjaamiseen tarkoitettu pään sisään implantoitu metallinen hemostaattinen klipsi ja/tai toisessa tai molemmissa silmissä on metallisiruja.

Viitteet :
1. ResMedin ulkopuolinen kliininen tutkimus, johon osallistui 26 potilasta 7 yön ajan aikavälillä 15.3.–5.4.2018. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A4575326.
2. AirTouch N20 -käyttöohje, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4670547.