Uniapnean ja kuorsauksen hoito

ResMed on uniapnean ja kuorsauksen hoidon asiantuntija. Tehokkaat ratkaisumme on suunniteltu miellyttäviksi ja tuloksia tuottaviksi. Jos CPAP-hoito on sinulle uutta, olet aloittamassa kuorsauksen hoitoa uniapneakiskollamme tai haluat parantaa uniapnean hoitokokemustasi, olemme apunasi.

Yleistä hoidosta

Oikea hoito auttaa sinua nukkumaan paremmin ja saat enemmän energiaa päivään.

CPAP-hoito on yleisin obstruktiivisen uniapnean (OSA) hoitomuoto. Jos olet saanut diagnoosin vasta hiljattain, sinulla voi olla kysyttävää tai huolenaiheita tai tarvitset neuvoja. Autamme sinua pääsemään onnistuneen ja miellyttävän CPAP-hoidon alkuun.

Kun CPAP-maski on sinulle oikeanlainen, hoitokokemus on parempi. Miten sitten osaat valita juuri sinulle sopivan maskin monista malleista ja kokovaihtoehdoista?

Joidenkin on vaikea tottua CPAP-hoitoon, vaikka käytössä olisivat parhaat hoitolaitteet ja maskit. Uniapnea on kuitenkin vakava sairaus, jota pitää hoitaa. Mitä vaihtoehtoja hoidolle on? Jos uniapnea on lievä tai keskivaikea, hoidoksi voi sopia yksilöllisesti valmistettu Narval-uniapneakisko.

Voit seurata hoidon edistymistä älylaitteellasi asentamalla myAir-sovelluksen. Sovellus sisältyy ResMed Air10 -laitteisiin.

Potilaiden tositarinoita

Katso ihmisten henkilökohtaisia tarinoita omista uniapnean hoitokokemuksistaan, ylä- ja alamäistä. Saat myös onnistuneen CPAP- tai uniapneakiskohoidon vinkkejä.