Narval CC™

Uniapneakisko

Pieni, kevyt ja miellyttävä1 uniapneakisko on huomaamaton ja helppo käyttää2, ja se valmistetaan sinulle yksilöllisesti. Narval CC on kliinisissä tutkimuksissa tehokkaaksi todettu1,3,4 uniapneakisko obstruktiivisen uniapnean ja kuorsauksen hoitoon. 70 % sen käyttäjistä lopettaa kuorsaamisen.5

  • narval-cc-oral-appliance-left-view-resmed
  • narval-cc-oral-appliance-front-view-resmed
  • narval-cc-oral-appliance-back-view-resmed
narval-cc-oral-appliance-left-view-resmed
narval-cc-oral-appliance-left-view-resmed
narval-cc-oral-appliance-front-view-resmed
narval-cc-oral-appliance-back-view-resmed

Sopiiko Narval CC -hammaskisko sinulle?

Narval CC on hammaskisko, joka sopii ihmisille, jotka haluavat ei-invasiivisen ratkaisun krooniseen, kovaan ja häiritsevään kuorsaukseen. Narval on myös ratkaisu niille, jotka etsivät vaihtoehtoa perinteiselle uniapnean laitehoidolle (CPAP) lievän tai keskivaikean obstruktiivisen uniapnean (OSA) hoitoon.1,2,3,4 Unilääkärisi auttaa sinua oikein hoitovaihtoehdon valitsemisessa.

Suuria keksintöjä pienessä kiskossa

  • Pieni: Narval CC peittää hampaasi tiukasti, joten vie vain tarvitsemansa tilan suussa – eikä enempää. Se antaa kielellesi enemmän tilaa, joka antaa sille mahdollisuuden ylläpitää luonnollisia liikkeitään.
  • Kevyt ja vahva: Narval CC on valmistettu joustavasta, kestävästä5 polymeeristä. Se on erittäin kevyt, ei todennäköisesti hajoa, ja se on suunniteltu riittävän vahvaksi vastustamaan hampaiden narskuttamista.6
  • Biologisesti yhteensopiva7: Narval CC: tä ei myöskään valmisteta lateksista, parabeenista tai bisfenoli A: sta, joten sinulla on vähemmän todennäköisiä allergioita.
narval-cc-oral-appliance-comfortable-osa-treatment-ResMed
  • Helppo tottua käyttöön: Narval CC -kiskoon voi kestää muutaman yön tottua, mutta se on helpompaa kuin luulet.  86% potilaista käyttää Narval CC -kiskoaan joka yö.1
  • Huomaamaton: Se ei aiheuta melua, se on samaa väriä kuin hampaasi, ja on niin huomaamaton, että kumppanisi tuskin huomaa, että käytät sitä.
  • Ei tarvita paristoja tai johtoja: Sinun ei tarvitse kytkeä Narval CC -kiskoa, ladata sitä tai huolehtia paristoista. Pakkaa se ja vie se mukanasi minne ikinä menetkin.
narval-cc-oral-appliance-easy-going-osa-treatment-ResMed

Vain muutama minuutti vaivannäköä ja tuntikausia unta

starting-mandibular-repositioning-device-treatment-narval

Säännöllinen käyttö tarkoittaa menestystä: lähes 90%1 Narvalia käyttävästä potilaasta lopettaa kuorsaamisen. Kyllä, se on totta: he lopettavat kokonaan kuorsaamisen.

Lisäksi lähes 80%1 potilailla, jotka käyttivät Narval CC: tä hoitaakseen uniapneaansa – mukaan lukien ne, joilla oli vaikea obstruktiivinen uniapnea (OSA) – Apnea-Hypopnea-indeksi (AHI) laski yli 50% .1

Noin kahdella kolmasosalla (66%)1 käyttäjistä AHI ei pelkästään laskenut, vaan se oli alle 10, joka tarkoittaa, että heillä ei juuri esiintynyt hengityskatkoksia.

Mitä voit odottaa kun valitset Narval CC -uniapneakiskon?

Kun lääkäri on auttanut sinua valitsemaan kiskohoidon CPAP-hoidon sijaan, hammaslääkäri voi vahvistaa, oletko sopiva ehdokas Narval CC: lle. He tutkivat suusi huolellisesti, ja jos vasta-aiheita ei ole, kuten puuttuvat hampaat, he ottavat mallit ja joitain mittauksia suustasi.

Kun ResMed on saanut nämä tiedot, käytämme tietokoneohjattua suunnittelua ja valmistusta yksilöllisesti sinulle valmistetun hammaskiskon valmistamiseksi. ResMed on yksi harvoista yrityksistä, joka käyttää tällaista korkean teknologian prosessia hammaskiskojen valmistamisessa.

Viitteet:

1. Attali V & al. Efficacy and tolerability of a custom-made Narval mandibular repositioning device for the treatment of obstructive sleep apnea: ORCADES study 2-year follow-up data. Sleep Med. 2019 Nov;63:64-74.
2. Castel M & al. Mandibular advancement device in Parkinson’s disease: a pilot study on efficacy and usability. Sleep Med. 2019 Aug 30;66:78-8.
3. Vecchierini MF et al. A custom-made mandibular repositioning device for obstructive sleep apnoea-hypopnoea syndrome: the ORCADES study. Sleep Medicine 2016 Mar; 19:131-40.
4. Vecchierini MF & al. Late Breaking Abstract – Efficacy and tolerability of a custom-made mandibular repositioning device (MRD) for the treatment of obstructive sleep apnea (OSA): ORCADES study 5-year follow-up data, European Respiratory Journal 2019; 54: Suppl. 63, OA3272.
5. ORCADES study – 3-6 months, 2 years and 5 years results ppt. Obj ID : C280034.