Tietoa ResMedistä

ResMed kehittää innovatiivisia ratkaisuja, joilla hoidetaan ihmisiä, pidetään heidät poissa sairaaloista ja voimaannutetaan heitä elämään terveellisempää ja laadukkaampaa elämää. Digitaaliset terveysteknologiamme ja pilvipohjaiset lääkintälaitteemme muuttavat merkitsevästi uniapnean, keuhkoahtaumataudin (COPD) ja muiden kroonisten sairauksien hoitoa. Kattavat sairaalan ulkopuoliset ohjelmistoympäristömme tukevat ammattilaisia ja omaishoitajia, jotka auttavat ihmisiä pysymään terveinä kodeissaan tai valitsemissaan hoitoympäristöissä. Tarjoamalla mahdollisuuden parempaan hoitoon parannamme elämänlaatua, vähennämme kroonisten sairauksien vaikutuksia ja alennamme kustannuksia kuluttajille ja terveydenhuoltojärjestelmille yli 140 maassa.

“Our new brand will be front and center as we continue making a difference to patients, to physicians, and to healthcare systems. It’s exciting and it’s just the first step in what will be a landmark year for ResMed, with launches of game-changing products and solutions.”

Mick Farrell, CEO ResMed

Johtoryhmä

Me ResMedillä uskomme, että jokainen hengenveto on lahja. Siitä lähtien kun aloitimme uraauurtavat uniapneahoitomme vuonna 1989, tavoitteenamme on ollut kehittää elämää muuttavia tuotteita ja ratkaisuja uniapneasta ja muista hengityssairauksista kärsiville potilaille ympäri maailman ja lisätä tietoisuutta näistä sairauksista ja hoidoista.

Logomme, ResMedin tunnusomainen sinipunainen pulssikäyrä, kuvaa yksittäistä tervettä hengenvetoa – joka on tavoitteemme jokaiselle uniapnea- ja hengityssairauspotilaalle joka kerta. Se symboloi veren hapettumista jokaisella hengenvedolla ja sydämen sykettä ja edustaa syytä siihen, miksi ResMed on täällä tänään: tehdäkseen jokaisesta hengenvedosta tilaisuuden positiiviseen muutokseen.

Strategianamme on muuttaa 250 miljoonaa elämää vuonna 2025. Valmistamme ylpeinä laitteita ja teknologia-avusteisen terveydenhoidon ratkaisuja, jotka antavat uniapneaa, keuhkoahtaumatautia ja muita hengityssairauksia sairastaville hengityksen lahjan.

Tavoitteet ja päämäärät

Tavoitteenamme on kehittää elämää muuttavia tuotteita ja teknologia-avusteisen terveydenhoidon ratkaisuja uniapneasta ja muista hengityssairauksista kärsiville potilaille ympäri maailman ja lisätä tietoisuutta näistä sairauksista ja hoidoista. Tavoitteemme on kaksitahoinen:

 1. Tarjota elämää muuttavia diagnooseja ja hoitoja uniapneasta, keuhkoahtaumataudista ja muista hengityssairauksista kärsiville potilaille; ja
 2. Mahdollistaa etä- ja itsetarkkailu hoitolaitteidemme avulla potilaiden kokemusten, tulosten ja terveydentilan sekä lääkäreiden potilaanhallinnan tehokkuuden parantamiseksi.

Tarjoamme kattavan tuotevalikoiman yli 140 maassa ympäri maailman suoramyyntinä ja jakeluverkoston välityksellä. Yli neljä miljoonaa ResMed-laitetta on myös yhteydessä pilveen, mikä tarjoaa käytännöllistä tietoa lääkäreille ja potilaille hoitokokemuksen, hoitoon sitoutumisen ja yleisen terveydentilan parantamiseksi.

Omistamalla seitsemän prosenttia liikevaihdostamme tutkimukseen ja kehitykseen olemme sitoutuneet edistämään innovatiivista teknologiaa uni- ja hengityslääketieteen alueilla, kaupallistamaan näitä teknologioita hyödyntäviä innovatiivisia tuotteita ympäri maailmaa ja noudattamaan aina korkeimpia eettisiä sekä laatustandardeja.

Vuonna 1981 professori Colin Sullivan ja hänen kollegansa Sydneyn yliopistossa kehittivät ylipainehengityshoidon (CPAP), ensimmäisen tehokkaan ei-invasiivisen hoidon obstruktiiviseen uniapneaan (OSA).

Julkaistuaan onnistuneet tulokset LancetissaSullivan, joka oli patentoinut teknologian, etsi sopivaa kumppania avukseen tämän elämää muuttavan teknologian kaupallistamiseksi. Vuonna 1986 hän otti yhteyttä Chris Lynchiin, Baxterin lääketieteellisen tutkimuskeskuksen toimitusjohtajaan ja Baxter Healthcaren tuotekehityksen varapuheenjohtajaan, joka puolestaan kääntyi Baxterin kollegansa tohtori Peter Farrellin puoleen.

Vuonna 1987 Farrell teki Baxterin puolesta sijoituksen Sullivanin teknologiaan kehittääkseen ylipainehengityshoidon prototyyppiä ja tehdäkseen kliinisiä tutkimuksia vakavasta uniapneasta kärsivillä potilasryhmillä. Vuonna 1989, kun Baxter oli päättänyt olla siirtymättä uniapneamarkkinoille monista syistä, Farrell perusti ResMedin (lyhenne sanoista ”Respiratory Medicine”, eli hengityslääketiede) ostaakseen Sullivanin uniteknologian Baxterilta ja kaupallistamaan CPAP-laitteensa skaalautuvan laitetuotannon mahdollistamiseksi – toisin sanoen tuodakseen ylipainehengityshoidon koko maailman saataville.

Tästä lähtien ResMed on toteuttanut Farrellin lupausta tehden CPAP-maskeista, CPAP-laitteista ja kotikäyttöisistä elämää ylläpitävistä ventilaattoreista mukavampia, hiljaisempia ja helppokäyttöisempiä. Siitä on myös tullut maailman johtava etä- ja itsetarkkailevien ohjelmistojen tarjoaja, jonka ratkaisuja käyttää yli 11 miljoonaa lääkärin etätarkkailemaa potilasta ympäri maailman. Ohjelmiston on osoitettu parantavan potilaiden hoitoon sitoutumisen astetta ja lääkäreiden liiketoiminnallista tehokkuutta.

Viimeaikaisia merkittäviä tuotteita ovat muun muassa:

 •   2017: AirTouch F20, vallankumouksellista mukavuutta tarjoava muistivaahtotyynyllä pehmustettu maski
 •   2017: AirMini, maailman pienin, alle puoli kiloa painava CPAP-laite, jossa on vedetön kostutustoiminto ja jota voi hallita älypuhelinsovelluksella
 •   2016: AirFit 20 nenä- ja kokokasvomaskit InfinitySeal-silikonityynyllä, jotka istuvat 99:lle ja 97:lle prosentille käyttäjistä1-4
 •   2015: S+, maailman ensimmäinen kontaktiton unenseurantalaite (seuraavan sukupolven seurantalaite on SleepScore Max, jonka julkaisi marraskuussa 2017 SleepScore Labs yhdessä ResMedin, tohtori Ozin ja Pegasus Capitalin kanssa)
 •   2014: Air10 Series CPAP-laitteet, jotka ovat pienempiä, hiljaisempia ja yhteydessä pilveen
 •   2014: AirSense 10 AutoSet for Her, maailman ainoa ylipainehengityshoito, joka on suunniteltu naisten lievästä keskiasteiseen obstruktiivisen uniapnean hoitoon
 •   2014: Astral, kevyt ja kannettava elämää ylläpitävä ventilaattori kotikäyttöön. Vuonna 2016 siitä tuli maailman ensimmäinen ventilaattori, jossa on pilveen yhdistetty etätarkkailutoiminto

ResMedin ensimmäisen tilikauden 1990 liikevaihto oli alle miljoona dollaria ja yrityksellä oli vain yhdeksän työntekijää. Heinäkuussa 2017 ResMed on S&P 500 -yritys, jonka markkina-arvo on yli 10 miljardia dollaria ja vuosittainen liikevaihto yli kaksi miljardia dollaria. Se työllistää yli 7 500 ihmistä ympäri maailman ja toimii yli 140 maassa.

ResMedin perustaja Peter Farrell toimii nykyään ResMedin johtokunnan puheenjohtajana. Hänen poikansa Michael ”Mick” Farrell, joka on ollut ResMedin palveluksessa yli 15 vuoden ajan, on toiminut toimitusjohtajana vuodesta 2013 alkaen.

ResMedin missio

ResMed muuttaa elämää kehittämällä, valmistamalla ja jakamalla innovatiivisia lääkinnällisiä laitteita ja pilvipohjaisia ​​ohjelmistoratkaisuja unihäiriöiden, keuhkoahtaumataudin ja muiden keskeisten kroonisten sairauksien parempaan diagnosointiin, hoitoon ja hallintaan.

Vastuullisuus

Kaikki johtotasot ja työntekijät ovat vastuussa ResMedin toiminnan ympäristövaikutusten minimoimisesta.

Ympäristöpolitiikka

ResMed on sitoutunut työskentelemään työntekijöidemme, toimittajien ja asiakkaiden kanssa ympäristön suojelemiseksi ja vähentämään systemaattisesti kustannuksiamme. Tavoitteenamme on saavuttaa tämä:

 • Tarpeettoman jätteen poistaminen kaikista järjestelmistä ja prosesseista, kuten luonnonvarojen käytön minimointi
 • Minimoidaan kaatopaikkajäte, erityisesti biologisesti hajoamaton jäte
 • Suunnittelemme ja kehitämme tuotteita, joilla on vähäisempi vaikutus ympäristöön koko niiden elinkaaren ajan.
 • Lisätään työntekijöidemme tietoisuutta päätöksenteon ja toiminnan ympäristövaikutuksista
 • Ympäristösuorituskykymme seuraaminen ja yhteistyö työntekijöiden, toimittajien, asiakkaiden ja sääntelyelinten kanssa jatkuvien parannusten tekemiseksi
 • Noudatamme vaatimustenmukaisuusvelvoitteitamme, mukaan lukien sovellettavat liittovaltion, osavaltion, paikalliset lait ja määräykset sekä asiaankuuluvat kansainväliset ohjelmat haitallisten epäpuhtauksien vähentämiseksi

ResMedin logo

Logomme, sinisestä punaiseksi muuttuva pulssikäyrä, kuvaa yhden terveen hengityksen – tavoitteemme jokaiselle uniapnea- ja hengityspotilaalle. Se symboloi sitä, kuinka veremme hapetetaan jokaisella hengityksellä ja sydämen lyönnillä, ja edustaa juuri sitä syytä, miksi ResMed on täällä tänään: tavoittemme on tehdä tehdä jokaisesta hengityksestä uusi mahdollisuus positiiviseen muutokseen.