ResMed Academy Online

ResMedin Academy Online tarjoaa verkko-opiskelumateriaalia, tuoteoppaita ja videoita hoitoalan ammattilaisten tueksi potilaiden seulontaan, diagnosointiin ja hoitoon. ResMedin laitteiden huollosta vastaavien teknisten osastojen tueksi on saatavana koulutusmateriaalia.

ResMedin Academy Online –palvelusta saat lisätietoa ResMedin laitteista ja maskeista sekä siitä, miten voit parantaa työnkulun tehokkuutta ja potilaiden hoitotuloksia. Verkkokurssit ovat käytettävissäsi 24 tuntia päivässä viikon jokaisena päivänä, joten sinun ei tarvitse sitoutua aikatauluihin.

ResMedin Academy Online -palvelun tarjonta on tarkoitettu täydentämään ResMedin paikallisen edustajan antamaa koulutusta.  Toivomme, että ResMedin Academy Onlinen tarjonnasta on hyötyä ammatilliselle kehityksellesi. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta tarjonnastamme.

Mitä etua sinulle on ResMedin Academy Online -kursseista?

Helppokäyttöisyys

Ei CD:lle lataamista eikä tietojen lähettämistä sähköpostitse. Sinun tarvitsee vain kirjautua ResMedin Academy Online -sivustoon tietokoneelta, jossa on internet-yhteys.

Yksilöllistä opiskelua

Voit suorittaa verkkokurssin itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Voit opiskella omaan tahtiin, sinulle sopivaan aikaan ja voit tarkastella sisältöä niin monta kertaa kuin haluat.

Relevantti sisältö

ResMedin Academy Online -kurssit on suunniteltu verkko-opiskelua varten. Valikoimaltaan jatkuvasti kasvavien verkko-opiskelumoduulien aiheita ovat esimerkiksi unenaikaiset hengityshäiriöt, noninvasiivinen ventilaatio ja unilääketieteen ajankohtaiset aiheet.

Miten kirjaudun kurssille?