Ympäristö, yhteiskunta ja hyvä hallintotapa

Perhe, johon kuuluu kaksi ikäihmistä, äiti, isä ja kaksi lasta, kävelee luonnossa käsikkäin

Uskomme, että pyyteetön tavoitteemme auttaa eettisellä, vaatimustenmukaisella ja kestävällä tavalla ihmisiä nukkumaan paremmin, hengittämään paremmin ja elämään laadukkaampaa elämää poissa sairaaloista on avain yrityksemme kasvuun, jotta voimme palvella satoja miljoonia apuamme tarvitsevia ihmisiä.

ESG:n merkitys ResMedille

ResMedin yleinen strategia perustuu liiketoiminnan kestävyyteen, sillä innovaatio, liiketoiminnan eettiset käytännöt ja toiminnan korkea taso ovat tekijöitä, joiden ansiosta voimme pelastaa ja parantaa miljoonien ihmisten elämää.

Lähestymistapamme ympäristöön, sosiaaliset yhteisömme ja parhaiden käytäntöjen mukainen hallinto ovat osa resmediläisten DNA:ta.

Uskomme, että pyyteetön tavoitteemme auttaa eettisellä, vaatimustenmukaisella ja kestävällä tavalla ihmisiä nukkumaan paremmin, hengittämään paremmin ja elämään laadukkaampaa elämää poissa sairaaloista on avain yrityksemme kasvuun, jotta voimme palvella satoja miljoonia apuamme tarvitsevia ihmisiä.

Sitoudumme vahvasti myös ymmärtämään oman tiimimme tarpeita ja osallistumaan tiiviisti ihmisten ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Pyrimme laserintarkasti palkkaamaan, kehittämään ja vaalimaan terveydenhuollon alan parhaita kykyjä.

Yrityskulttuurimme edellyttää korkeaa innovaatiotasoa ja tinkimättömiä eettisiä ja muita arvoja – alkaen ylimmästä johdosta ja ulottuen aina asiakkaaseen asti, mukaan lukien tärkein asiakkaamme, potilas.

Huippulaadun standardien saavuttaminen joka päivä edellyttää sitoutunutta ja innokasta, innovaatiolle ja huippuosaamiselle omistautunutta globaalia tiimiä.

Investoimme merkittävästi tutkimus- ja kehitystyöhön, sekä oman maailmanluokan tiimimme kautta että yhdessä merkittävien, vaikutustamme laajentavien ulkopuolisten tutkimusorganisaatioiden kautta.

Yrityskulttuurimme edellyttää ja arvostaa tätä innovaatiotyötä, ei pelkästään lääketieteen saralla, vaan sairauksia koskevan tietoisuuden, toimintatapojen kehittämisen ja oman tiimimme korkean toimintatason edistämiseksi.

Tinkimätön lainsäädännön noudattaminen sekä turvallisuus, laatu, ympäristö, yksityisyyden suoja ja tietosuoja ovat olennainen osa ResMedin kulttuuria.

Lähestymistapamme

Pyrimme ResMedillä aina pienentämään koko liiketoimintamme ja toimitusketjumme ympäristöjalanjälkeä. Olemme yhdessä työntekijöidemme, toimittajiemme ja asiakkaidemme kanssa sitoutuneet seuraaviin toimiin:

Kierrätyssymboli

Eliminoimme tarpeettoman jätteen kaikissa järjestelmissämme ja prosesseissamme.

Roska-astia, jossa on kierrätyssymboli

Minimoimme saastuttamisen, erityisesti kaatopaikalle joutuvan biohajoamattoman jätteen määrän.

Sivuprofiilikuva ihmisen päästä, jossa konesymboli

Suunnittelemmeja kehitämme tuotteita, joilla on pienempi ympäristövaikutus niiden koko elinkaaren ajan.

Kuva kolmea muuta opettavasta ihmisestä, fläppitaululla kestävyyden symboli

Lisäämme työntekijöidemme tietoisuutta heidän päätöstensä ja toimiensa ympäristövaikutuksista.

Tulostaulu ja valintamerkki

Seuraamme ympäristötoimiemme tehokkuutta ja pyrimme jatkuvasti parempaan yhteistyössä työntekijöiden, alihankkijoiden, asiakkaiden ja viranomaisten kanssa.

Raportti ja yläpeukku

Täytämme meille asetetut kansalliset ja paikalliset lakisääteiset velvoitteet sekä meitä koskevien kansainvälisten ohjelmien velvoitteet haitallisten pilaavien aineiden vähentämiseksi.

Lue ESG-raportti

Vaikka olemmekin edistyneet ilahduttavasti, tiedämme, että vielä on paljon tehtävää, jotta voimme saavuttaa asiakkaidemme ja omat toiveemme.

Lue lisää ResMedin ympäristötehokkuudesta ESG-raportista (Environmental Social Governance Report).