Miten teemme työtämme

Globaaleja tiimejämme yhdistää sama visio

Rakentamalla lahjakkaita tiimejä voimme vähentää kroonisten sairauksien vaikutuksia ja pienentää terveydenhuollon kustannuksia yksittäisille ihmisille ja valtioille. Työmme on innovatiivista ja eteenpäin katsovaa, sillä muokkaamme tulevaisuuden terveydenhuoltoa.

Se voi kuulostaa ylevältä, mutta pyrkimyksemme tuottaa parempia hoitotuloksia ja parantaa ihmisten elämää on horjumaton. Onnistumme tavoitteessamme yhdessä kaltaistesi ihmisten kanssa, ihmisten, jotka jakavat saman päättäväisyyden ja sitoutumisen. Yhdessä meillä on todellista merkitystä.

Yli 10 000

yhteistyökumppania maailmanlaajuisesti

Yli 140

maata, joissa toimimme

Perustana ihmiset

Yrityksemme kulttuuri heijastaa siellä työskenteleviä ihmisiä – mitä olemme ja miten toimimme.

Osaamisemme auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme ja on toimintamme, yhteistyömme ja organisaationa kasvumme ytimenä.

Katso työntekijätarina: Laetitia Thevenon, Senior Manager, Corporate Compliance

Rakennamme parasta työympäristöä ResMedin työntekijöille

Työhyvinvointi

Resmediläisten hyvinvoinnin varmistaminen on ensisijaista liiketoimintastrategiassamme. Vaalimme luottamuksen kulttuuria, ja joustavan toimistoperiaatteemme ansiosta voit työskennellä työtehosi kannalta sinulle parhaiten sopivassa paikassa. Toimistoympäristömme kehittyy jatkuvasti työntekijöiden tarpeiden mukaan joustavuuden ja yhteistyön varmistamiseksi.

Meillä on myös oma hyvinvoinnille omistettu vapaapäivä! ResMed-päivä on palkallinen vapaapäivä, jolloin jokaisella on mahdollisuus viettää hetki omaa aikaa tai aikaa yhdessä perheensä ja yhteisönsä kanssa.

Henkilöstöpolitiikka

Uskomme horisontaaliseen johtamistyyliin, mikä tarkoittaa, että jokainen mahdollisuus merkitsee, asemasta tai tittelistä riippumatta. Kehitysohjelmamme varmistavat, että jokaisella resmediläisellä on mahdollisuus kehittyä ja edetä urallaan.
Teemme työtä sen varmistamiseksi, että jokainen resmediläinen saa tunnustuksen yritykselle tuomastaan lisäarvosta ja asianmukaisen palkkion tekemästään työstä.

Monimuotoisuus ja osallisuus

Uskomme, että ihmiskeskeisen johtamistyylimme, sukupuolten tasa-arvoisuuden edistämisen, työntekijäkeskeisen yhteisömme ja osallistavan rekrytointiprosessimme avulla voimme luoda monimuotoisuutta ja edistää osallisuutta joka päivä.

Mistä löydät meidät?