Tuulettumattomat ja sairaalamaskit

AirFit-F20-NV-maski-miehellä

ResMedin tuulettumattomat (NV) maskit non-invasiiviseen ventilaatioon (NIV) ja sairaalamaskit on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa, vakaata hengitystukea ja ylläpitämään potilaan mukavuutta.

Ilma-aukottomat (NV) maskit noninvasiiviseen ventilaatiohoitoon

Ilma-aukottomien maskien valikoimamme sisältää vaihtoehtoja sekä koti- että sairaalakäyttöön. ResMediltä löytyy ilma-aukoton maski moniin tarpeisiin, olipa kyseessä nopeasti hoitoa vaativa akuutti terveysongelma tai ventilaattoria käyttävän potilaan tai kroonisen sairauden pitkäaikainen hoito.

Sairaalamaskit ventilaatiohoitoon

Tutustu ResMedin sairaalamaskien valikoimaan. Noninvasiiviseen ventilaatioon ja hengityshäiriöiden hoitoon soveltuvien maskien valikoimaan sisältyvät ilma-aukolliset ja ilma-aukottomat kokokasvo- ja nenämaskit, suurivirtaushappiviikset ja kertakäyttöiset potilasmaskit sairaalakäyttöön. Tuotteet soveltuvat erilaisille käyttäjille ja monenlaisiin hoitotarpeisiin ja mahdollistavat nopean hengitystuen aloittamisen ja tehokkaan hoidon koko sairaalajakson ajan.

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ResMedin edustajaan. Resurssikeskus-sivultamme voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Lue käyttöohjeista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.