Resurssitehokkuus

Kestävyyssymbolit ympyrän muodossa, keskellä palava lamppu

Meitä ohjaa luonnonvarojen entistä tehokkaampi käyttö, johon myös tuotantolaitostemme toiminta perustuu.

Kun tuotamme enemmän arvoa vähemmillä luonnonvaroilla, kunnioitamme luonnonvarojen rajallisuutta, minimoimme jätteen määrän ja pienennämme samalla järjestelmällisesti kustannuksiamme.

Energia

Energiatehokkuus parani 5 % kolmen viime vuoden aikana

Energiatehokkuutemme on parantunut tuotantolaitteistojen ja -prosessien muutosten myötä. Olemme lisänneet uusia lean-prosessilaitteita, kuten robotteja muotista irrotukseen ja kuljetinjärjestelmiä, jotka lisäävät tuottavuutta ja parantavat energiatehokkuutta. Laitosten parannukset ja valaistusjärjestelmien päivittäminen ovat myös parantaneet energiankäytön ja toimipisteiden tehokkuutta.

Pyrimme vähentämään kasvihuonepäästöjä tehostamalla tuotantolaitosten toimintoja ja käyttämällä uusiutuvaa energiaa. San Diegossa sijaitsevaan pääkonttoriimme ja Sydneyn toimipisteeseemme on asennettu aurinkosähköjärjestelmät, jotka tuottavat 200 MWh sähköä vuodessa.

Rakennus, jonka ikkunan läpi näkyy taivas ja puiden lehvästöjä

Vesi

Vähemmän jätevettä viikon jokaisena päivänä

Vaikka emme voi välttää veden käyttöä tuotantoprosesseissamme, voimme etsiä tapoja estää vesivarojen tuhlaamista laitoksissamme ja toimistotiloissamme. Keskitymme erityisesti käyttämään vesitehokkuutta parantavia laiteita, kuten vettä säästäviä hanasuuttimia ja wc-istuimia sekä tunnistustekniikalla varustettuja hanoja wc-tiloissa.

Sydneyn toimipisteen 12 hehtaarin maa-alueella keräämme kaiken sadeveden katoilta ja kovilta pinnoilta alueella oleviin lampiin. Sadevesien tilaa valvovat laitteet ja biosuodattimet ylläpitävät lampien vedenlaatua, jotta ne voivat toimia paikallisen kasviston ja eläimistön elinympäristönä sekä kampuksen kasviston kastelulähteenä.

Valtameriaallot ja sininen taivas vedestä kuvattuna

Paperi

Paperinkulutus työntekijää kohti laski yli 40 % vuodesta 2018

Digitaalisuus ei ainoastaan sujuvoita monia prosessejamme, se myös auttaa meitä vähentämään merkittävästi paperinkulutusta.

Muita yleisiä paperinkulutusta vähentäviä aloitteita ovat keskitetyn tulostusjärjestelmän ja sähköisten välineiden käyttö sisäisessä viestinnässä. Päätoimipaikoissamme on myös päivitetty tulostimia uusiin energiatehokkaimpiin pyyhkäisytoiminnolla varustettuihin tulostimiin tarpeettoman tulostamisen minimoimiseksi.

Kuva kierrätyspaperista

Jäte

Kierrätämme 70 % toiminnastamme syntyvästä jätteestä.

Tavoitteenamme on olla mahdollisimman tehokkaita ja ottaa irti kaikki mahdollinen käyttämistämme raaka-aineista, löytää tapoja käyttää uudelleen tai kierrättää kaikki tuottamamme jäte, tai etsiä taho, joka pystyy sen tekemään.

Kaikissa tuotantolaitoksissamme ja toimistoissamme erotellaan kierrätettävä jäte hyödynnettäväksi. Olemme saavuttaneet 70 prosentin kierrätysasteen ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja suunnata jätevirrat pois kaatopaikoilta mahdollisimman tehokkaasti. Jatkuvasti käytössä olevia toimia ovat:

  • Tuotesuunnittelun tehostaminen vähentämällä tuotantoprosessissa syntyvän jätteen ja pakkausjätteen määrää.
  • Käyttämällä ja edistämällä erottelua jätteen syntypaikalla tuotantolaitoksissa ja toimistoissa.
  • Sydneyn tuotantolaitoksessa lähetetään polttoaineeksi muunnettavaksi kuiva jäte, jota ei voida käyttää uudelleen tai kierrättää.
Kuva kierrätettävistä muovipulloista