Toiminnantestaus

Voit luottaa laitteen laatuun.

Mikä on toiminnantestaus?

ResMed suhtautuu vakavasti tuotteen käytettävyyttä, turvallisuutta ja suorituskykyä koskeviin velvoitteisiin ja noudattaa Euroopan unionin Lääkintälaiteasetuksen 2017/745 asettamia vaatimuksia. Tästä syystä AirSense 11 -laite sisältää innovatiivisen toiminnantestausominaisuuden, joka analysoi moottorin ja turbiinin lyhyitä ääninäytteitä. Näin varmistetaan, että laitteesi äänitaso vastaa ResMedin laatustandardeja.

Miten toiminnantestaus toimii?

Hoidon päättymisen jälkeen laitteen jäähtymisvaiheessa toiminnantestaus ottaa lyhyen 10 sekunnin näytteen laitteen sisäisistä äänistä moottorista ja turbiinista ja analysoi äänet sen varmistamiseksi, että laitteen äänitaso täyttää laatuvaatimuksemme. Kun toiminnantestaus on käynnissä, näytössä näkyy seuraava viesti: Toiminnantestaus käynnissä, kesto 10 s. Voit valita, miten usein haluat toiminnantestauksen tekevän nämä tarkastukset. Voit myös poistaa toiminnon käytöstä kokonaan.

Huomaathan, että toiminnantestaus tallentaa tiedot laitteen sisäisistä äänistä äänianturia käyttämällä. Se ei tallenna ääniä laitteen ulkopuolelta. Yksityisyyden varmistamiseksi laite muuntaa äänen muodossa olevat tiedot koodiksi ennen tietojen lähettämistä.

Lisätietoa yksityisyyden suojaa ja tietojen käsittelyn läpinäkyvyyttä koskevista ResMedin käytännöistä saat osoitteesta www.resmed.com/patientdata.

Lue käyttöohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.