Johtoryhmä

ResMedin johtoryhmä on sitoutunut korkeimpiin eettisiin ja ammatillisiin standardeihin, jotka edistävät erinomaisia suhteita asiakkaisiin, toimittajiin ja globaaliin ResMed-tiimiin.

Michael “Mick” Farrell

Toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja

Michael “Mick” Farrell nimitettiin ResMedin toimitusjohtajaksi ja hän on toiminut johtajana maaliskuusta 2013 lähtien. Tammikuussa 2023 hänet nimitettiin johtokuntamme puheenjohtajaksi. Mick liittyi yrityksen palvelukseen vuonna 2000 ja toimi Amerikkojen alueen johtajana vuosina 2011–2013, maailmanlaajuisen uniapnea-liiketoimintayksikön vanhempana varapääjohtajana vuosina 2007–2011 sekä useissa markkinoinnin ja liiketoiminnan kehityksen johtotehtävissä.

Ennen ResMediin tuloaan Mick työskenteli liikkeenjohdon konsultoinnin, biotekniikan, kemikaalien ja metallien valmistuksen tehtävissä esimerkiksi yrityksissä Arthur D. Little, Sanofi Genzyme, DowDuPont ja BHP.

Mick toimii ResMedin, Advanced Medical Technology Associationin (AdvaMed) ja Zimmer Biometin (NYSE: ZBH) johtokunnissa. Zimmer Biomet on useiden miljardien dollarien arvoinen pörssiyhtiö, joka tarjoaa tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja -vammojen hoitoon tarkoitettuja implantoitavia lääkinnällisiä laitteita potilaille maailmanlaajuisesti. Hän on myös kahden Zimmer Biometin komitean, nimitys- ja hallintokomitean sekä korvaus- ja johtamiskehityskomitean jäsen. Lisäksi hän toimii luottamusmiehenä voittoa tavoittelemattomissa järjestöissä: UC San Diego Foundation, Rady Children’s Hospital, ja Father Joe’s Village -projekti kodittomille Kalifornian San Diegossa.

Mickillä on tekniikan kandidaatin tutkinto ensiluokkaisin arvosanoin University of New South Wales -yliopistosta, maisterin tutkinto kemiantekniikan alalta Massachusetts Institute of Technology -yliopistosta sekä kauppatieteiden maisterin tutkinto MIT Sloan School of Management -kauppakorkeakoulusta.

Rob Douglas

President and Chief Operating Officer

Robert Douglas nimitettiin ResMedin pääjohtajaksi maaliskuussa 2013 ja operatiiviseksi johtajaksi syyskuussa 2011. Hän jakaa ResMedin ja sen tytäryhtiöiden operatiivisen vastuun toimitusjohtaja Mick Farrellin kanssa.

Rob on johtavan tuki- ja liikuntaelinratkaisuja kehittävän yrityksen Globus Medical, Inc.:n (NYSE: GMED) hallituksen jäsen sekä tarkastuskomitean jäsen. Hän toimii myös San Diegon alueellisen talouden kehitysyhtiön (San Diego Regional Economic Development Corporation) hallituksen varapuheenjohtajana ja voittoa tavoittelemattoman EvoNexus-teknologiahautomon hallituksen varapuheenjohtajana.

Robilla on liiketoimintajohtamisen maisteritutkinto Macquarie-yliopistosta sekä sähkötekniikan insinöörin tutkinto korkein arvosanoin ja tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinto New South Walesin yliopistosta Sydneystä.

Brett Sandercock

Chief Financial Officer

Brett Sandercock nimitettiin talousjohtajaksi tammikuussa 2006. Sitä ennen hän toimi ResMedin rahoituksen ja hankinnan varapääjohtajana marraskuusta 2004 joulukuuhun 2005, sekä konsernin tilintarkastajana ja kontrollerina vuosina 1998–2004.

Ennen ResMediin tuloa Brett vastasi liikekirjanpidosta ja konsernin raportoinnista ranskalaisen monikansallisen Norton Abrasive -yhtiön Saint-Gobainin divisioonassa vuosina 1996–1998. Lisäksi hän toimi vuosina 1994–1996 rahoitukseen ja kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä Health Care of Australiassa, joka on suuri yksityisen terveydenhuollon toimija. Vuosina 1989–1994 hän työskenteli Pricewaterhouse Coopersilla Sydneyssä ja erikoistui jakelu- ja valmistusalan, rahoituspalvelujen, teknologian ja muiden alojen asiakkaiden tilintarkastuksiin.

Kesäkuusta 2019 elokuuhun 2021 hän toimi australialaisen ja singaporelaisen lääketieteellisen tekniikkayrityksen Osteopore Limitedin (ASX: OSX) hallituksen puheenjohtajana. Hän on kaupallistanut tuotteita, joita käytetään luun ennallistamisessa useilla hoitoalueilla.

Brettillä on taloustieteen alempi korkeakoulututkinto Sydneyn Macquarie-yliopistosta, ja hän on sertifioitu kauppakamarin hyväksymä tilintarkastaja.

Michael Rider

Deputy Global General Counsel

Mike-Rider-Executive-TeamMichael Rider nimitettiin yleiseksi neuvonantajaksi ja sihteeriksi heinäkuussa 2023.

Nykyisessä roolissaan Mike johtaa yleistä lakistrategiaa eri alueilla, kuten henkisen omaisuuden hallinnassa, kilpailun, lahjusten ja muiden lakiin liittyvien riskien tapauksessa, yhtiön hallinnassa, hankinnoissa, tietosuojassa ja riita-asioissa. Hän on aiemmin toiminut ResMedin vanhempana varajohtajana, Deputy Global General Counsel -neuvonantajana ja ResMedin uni- ja hengityshoitotiimin laillisena liikekumppanina heinäkuusta 2019 kesäkuuhun 2023, ja sitä ennen ResMedin Amerikan mantereiden varajohtajana ja yleisenä neuvonantajana sen jälkeen, kun hän saapui ResMediin kesäkuussa 2012.

Mikellä on lähes 40 vuotta kokemusta lain alalta. Ennen ResMedin palvelukseen siirtymistä hän toimi vanhempana varatoimitusjohtajana ja yleisenä neuvonantajana Callaway Golfissa (NYSE: MODG), vanhempana asianajajana American Airlinesillä (NASDAQ: AAL) sekä riita-asiakumppanina Gibson Dunn & Crutcherilla.

Mike valmistui magna cum laude -arvosanoin San Diegon yliopiston laillisesta tiedekunnasta, toimi johtavana toimittajana San Diego Law Review -julkaisussa, vastaanotti yliopiston Distinguished Alumni Award -kunniapalkinnon vuonna 2007 ja toimii nykyään USD School of Law Board of Visitors -toimikunnassa. Hän on myös Corporate Directors Forumin toimeenpanevan komitean jäsen. Mikella on myös bachelor-tason tutkinto farmasian alalta Arizona yliopistosta.

Lucile Blaise

Toimitusjohtaja, uni- & hengitystiesairauksien yksikkö

Lucile Blaise nimitettiin ResMedin uni- ja hengitystiesairauksien yksikön toimitusjohtajaksi heinäkuussa 2022, ja hän vastaa sen ydinliiketoiminnan johtamisesta: pilveen liitettävien laitteiden sekä maskien ja muiden lisävarusteiden toimittamisesta maailmanlaajuisesti miljoonille ihmisille, joilla on uniapnea, keuhkoahtaumatauti, astma tai muu krooninen sairaus.

Lucile on lääketieteen alan ajatusjohtaja, jolla on yli 25 vuotta kokemusta. Hän toimi aiemmin ResMedin Länsi-Euroopan uni- ja hengitystiesairauksien yksikön varatoimitusjohtajana vuodesta 2015 alkaen. Roolissaan ohjasi alueen kasvustrategiaa ja auttoi lisäksi luomaan julkisiin maksajiin perustuvaa markkinoille pääsyä ja mahdollistamaan etäseurannan korvauksen Ranskassa ja Belgiassa sekä etälääketieteen korvauksen Ranskassa. Sitä ennen hän toimi Ranskan ja Pohjois-Afrikan osastojen varatoimitusjohtajana vuosina 2012–2015 sekä erilaisissa ResMedin markkinointi- ja myyntitehtävissä uni- ja hengitystiesairauksien yksikössä vuodesta 2006 lähtien.

Lucile on Snitemin eli Ranskan johtavan lääketieteen alan järjestön puheenjohtaja. Hän on toiminut hallituksen jäsenenä vuodesta 2016 lähtien. Hän on lisäksi MedTech Europen hallituksen jäsen.

Lucile on suorittanut kauppa-alan tutkinnon KEDGE Business Schoolissa Ranskan Talencessa ja kansainvälisen liiketoiminnan kandidaatin tutkinnon Englannin Sheffieldin yliopistossa. Hän puhuu kolmea kieltä: ranskaa, englantia ja espanjaa.

Bobby Ghoshal

Toimitusjohtaja, SaaS

Bobby Ghoshal nimitettiin ResMedin SaaS-liiketoiminnan toimitusjohtajaksi elokuussa 2021. Hän toimi aiemmin ResMedin teknologiajohtajana sekä ResMedin omistaman pilvipohjaisten sairaalan ulkopuolisen hoidon tarkoituksiin sovitettuja ohjelmisto palveluna -ratkaisuja tarjoavan Brightreen toimitusjohtajana sekä ResMedin Yhdysvaltojen, Kanadan ja Latinalaisen Amerikan kaupallisten tiimien informaatioteknologiatoimintojen johtajana.

Bobbylla on yli 25 vuoden kokemus teknologiasta eri aloilla, kuten rahoitusalalta, puolijohteista ja terveydenhuollosta. Hänen aiempia työnantajiaan ovat muun muassa Freescale Semiconductor, Motorola, Compuware ja Wipro Infotech. Bobby on auttanut muodostamaan ja johtamaan tehokkaita tiimejä tietotekniikan, puolijohdeinnovoinnin, digitaalisen ja liiketoimintastrategian, tietoturvan, edistyneen analytiikan, toiminnan ja asiakaspalvelun alalla.

Bobbylla on liiketoimintajohtamisen maisteritutkinto Arizonan osavaltion yliopistosta sekä kandidaatin tutkinto elektroniikkatekniikasta ja tietoliikenteestä NIT:stä (National Institute of Technology), joka sijaitsee Kalikutissa Intiassa.

Katrin Pucknat

ResMed Healthcaren toimitusjohtaja, Saksa

Katrin Pucknat nimitettiin ResMedin Saksan toimitusjohtajaksi marraskuussa 2018. Hän johtaa ResMed Germany Inc -katto-organisaatiota, jonka tytäryhtiöt ovat ResMed Healthcare (ResMed GmbH & Co. KG ja ResMed Medizintechnik GmbH) sekä ResMed Deutschland GmbH:n asiantuntijaliiketoiminta. Aiemmin hän toimi Saksan ResMed Healthcaren toimitusjohtajana heinäkuusta 2016 alkaen, ja hän on ollut ResMedin globaalin johtoryhmän jäsen vuodesta 2017 alkaen.

Katrin on toiminut useissa Euroopan johtotehtävissä ResMedissä vuodesta 2010 alkaen. Hän toimi aiemmin varatoimitusjohtajana EMEA/APAC Business Transformation:ssa ollen vastuussa potilaspalvelusta, sivutoimipisteistä, suoramyynnistä ja ventilaation uusien konseptien kehityksestä. Euroopan markkinoinnin, Sleep & Diagnostics:n johtajana hän oli vastuussa uneen liittyvien hengitystiesairauksien liiketoiminnasta Euroopassa.

Ennen ResMedille tuloaan Katrin toimi ylemmissä markkinointitehtävissä Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus lääkinnällisten laitteiden alalta painopisteenään markkinointi, viestintä, liiketoiminnan innovaatiot ja liiketoiminnan kehitys. Hänellä on kandidaatin tutkinto liiketaloudesta ja markkinoinnista.

Justin Leong

Toimitusjohtaja, Aasia ja Latinalainen Amerikka

Justin Leong nimitettiin ResMedin Aasian ja Latinalaisen Amerikan markkinoiden toimitusjohtajaksi kesäkuussa 2020, jatkona tehtävälleen ResMedin Aasian kasvumarkkinoiden toimitusjohtajana, jona hän toimi syyskuusta 2018 alkaen, ja alueen vanhempana varajohtajana, jona hän toimi toukokuusta 2016 alkaen. Hän on myös useiden ResMedin tytäryhtiöiden hallituksen jäsen. Hän tuli ResMedin palvelukseen vuonna 2013 aloittaessaan globaalin strategian varajohtajana, ja vuonna 2015 hänelle lisättiin Suur-Kiinan toimitusjohtajan tehtävä.

Ennen ResMediä Justin toimi vuosina 2006–2012 johtajana Lontoossa sijaitsevassa investointifirmassa nimeltä HgCapital, jossa hän vastasi hankinnoista ja salkunhoidosta. Lisäksi hän oli useiden eurooppalaisten terveydenhoitoyritysten johtokunnassa. Vuosina 1999–2004 hän työskenteli johdon konsulttina Bain & Co -yrityksessä Sydneyssä, Bostonissa ja New Yorkissa. Siellä hän neuvoi asiakkaita kasvustrategioissa, toiminnan kehittämishankkeissa, fuusioissa ja yritysostoissa.

Justinilla on kauppatieteiden kandidaatin ja oikeustieteiden kandidaatin tutkinto Sydneyssä sijaitsevasta New South Walesin yliopistosta sekä liiketoimintajohtamisen maisteritutkinto Harvardin kauppakorkeakoulusta.

Dawn Haake

Chief Quality Officer

Dawn Haake nimitettiin ResMedin laatujohtajaksi toukokuussa 2023. Hän toimi aiemmin ResMedin laadunvalvonnan varatoimitusjohtaja vuodesta 2015 alkaen ja sääntelyasioiden varatoimitusjohtajana vuodesta 2017 alkaen. Nämä nimikkeet yhdistettiin laadunvalvonnan ja sääntelyasioiden varatoimitusjohtajan rooliksi vuonna 2018. Hän on vastuussa ResMedin uni- ja hengityshoitolaitteiden, laitteisiin liittyvien digitaalisten ratkaisujen ja B2B SaaS -asiakkaille tarkoitettujen terveyteen liittyvien IT-ratkaisujen laatu- ja turvallisuusprosessien ohjaamisesta ja valvomisesta sekä sääntelyvaatimusten ja niihin liittyvien käytäntöjen noudattamisesta kaikissa yli 140 maassa, joissa ResMed toimii.

Dawnilla on yli 30 vuoden kokemus lääkinnällisten laitteiden alalta. Hän toimi aiemmin vanhempana yleisenä laadunvalvonnan johtajana NuVasivella (NASDAQ: NUVA), vanhempana laadunvalvonnan ja korjaavien ja ennaltaehkäisevien toimien asiantuntijana Nellcor Puritan Bennettillä (nykyinen omistaja Medtronic [NYSE: MDT]) sekä teknisen tuen valvojana Infrasonics Inc.:ssä, joka on markkinajohtaja tehohoitoventilaation alalla.

Dawn toimii Twin Oaks Valley Equestrian Association – ja Heritage Conservancy -yhdistysten johtokuntien sihteerinä, joista jälkimmäinen on San Diegon piirikunnan 501(c)(3)-hyväksytty luonnonsuojelualue.

Dawnilla on bachelor-tason tutkinto lääkinnällisistä laadunvalvontajärjestelmistä Massachusetts Amherstin yliopistosta sekä Associate of Science -tason tutkinto matematiikan ja tieteen aloilta Kalifornian San Marcosissa sijaitsevasta Palomar Collegesta.

Vered Keisar

Henkilöstöjohtaja

Vered Keisar nimitettiin maaliskuussa 2021 ResMedin henkilöstöjohtajaksi, joka vastaa yhtiön globaalista kulttuuria ja ihmisiä koskevasta strategiasta. Hän toimi aiemmin ResMedin Aasian ja Latinalaisen Amerikan alueiden varatoimitusjohtajana ja lakiasiainjohtajana.

Veredillä on yli 25 vuoden laaja kokemus alalta terveydenhuollosta ja lääkkeistä puolustukseen ja vakuutuksiin. Ennen siirtymistään ResMediin vuonna 2012 hän työskenteli johtavissa lakiasiaintoimistoissa Isossa-Britanniassa, Australiassa, Japanissa ja Israelissa.

Veredillä on pätevyys juristin ammatin harjoittamiseen Englannissa ja Walesissa, Australiassa ja Israelissa. Hänellä on MBA-tutkinto Sydney Graduate School of Management -yliopistosta, oikeustieteen tutkinto Euroopan kilpailuoikeudesta Lontoon King’s College -yliopistosta ja oikeustieteen kandidaatin tutkinto Israelin College of Management Academic Studies -korkeakoulusta.

Vuodesta 2016 vuoteen 2020 Vered Keisar oli Association of Corporate Counsel -järjestön Australian monimuotoisuus- ja osallisuuskomitean valittu puheenjohtaja. Järjestö on maailman suurin sisäisten lakiasiainjohtajien organisaatio, jolla on yli 45 000 jäsentä 85 maassa.

Vuodesta 2012 Vered Keisar on toiminut Australian National Breast Cancer Foundation -säätiön lähettiläänä ja esitelmöitsijänä.

Carlos M. Nunez, lääketieteen tohtori

Lääketieteellinen johtaja

Lääketieteen tohtori Carlos M. Nunez valittiin ResMedin lääketieteelliseksi johtajaksi tammikuussa 2017.

Ennen ResMedillä työskentelyä hän toimi Becton, Dickinson and Companyn lääketieteellisten asioiden vanhempana toimitusjohtajana ja johti sen suurimman yksikön tieteen, lääketieteen ja teknologian toimistoa, päälääkärinä CareFusionissa, jossa hän rakensi ja johti maailmanlaajuista tiimiä, joka vastasi yrityksen laajuisesta lääketieteellisestä valvonnasta, ja johtavana lääkärinä Picis, Inc:ssä (lääketieteellisen informatiikan johtaja, joka myöhemmin liittyi UnitedHealth Groupin Optum-yksikköön) tarjoten lääketieteellistä johtajuutta ja kliinistä ohjausta sen yritys- ja kaupallisille strategioille.

Ennen uraansa lääketieteellisen teknologian alalla Carlos harjoitti ammattia anaestesiologina, tehohoidon asiantuntijana ja sairaalalääkärinä. Hän toimi myös tehohoidon tutkimus-, informatiikka- ja analytiikkajohtajana sekä kouluttajajäsenenä Duke University -yliopiston Carolinas Medical Center-NorthEast -sairaalassa.

Carlos on lisäksi toiminut Consumer Technology Associationin terveysyksikön puheenjohtajana tammikuusta 2023 lähtien ja hallituksen jäsenenä Primasunissa, joka on ResMedin ja Verilyn (Alphabet-yritys) yhteisyritys, joka kehittää tehokkaampia ja tasa-arvoisempia digitaalisia tapoja parantaa ihmisten unenlaatua.

Carlos on suorittanut lääketieteen tohtorin (LT) tutkinnon University of Miami School of Medicine -yliopistossa, jossa hän on suorittanut myös jatkotutkinnot anestesiologiassa, tehohoitolääketieteessä ja kliinisessä tutkimuksessa.

Andrew Price

President, Global Operations

Andrew Price nimitettiin ResMedin globaalien toimintojen pääjohtajaksi heinäkuussa 2017. Hän tuli ResMedille vuonna 1999 ja toimi tätä ennen ResMedin innovaatioyksikön pääjohtajana. Hän on työskennellyt myös useissa ylimmän johdon tehtävissä, kuten globaalin valmistuksen ja logistiikan vanhempana varapääjohtajana, Aasian ja Tyynenmeren alueen markkinoinnin varapääjohtajana sekä tuotekehityksen ja markkinoinnin varapääjohtajana yrityksen unenaikaisiin hengityshäiriöihin keskittyvässä liiketoimintayksikössä. Hän tuli ResMedille alun perin suunnitteluinsinööriksi, ja hänelle on myönnetty useita patentteja ympäri maailmaa.

Ennen ResMediä Andrew työskenteli tuotekehitystehtävissä kuluttajalaitteita valmistavalla Sunbeamillä sekä Aristocrat Leisure Industriesissa, joka on maailman johtavia peliratkaisujen toimittajia.

Andrew valmistui AMP-ohjelmasta (Advanced Management Program) Singaporen kansainvälisestä INSEAD-kauppakorkeakoulusta, hän on suorittanut kandidaatin tutkinnon korkein arvosanoin teollisessa muotoilussa Sydneyn teknillisessä korkeakoulussa. Hän on myös Lean Six Sigma Green Belt.

Hemanth Reddy

Chief Strategy Officer

Hemanth Reddy nimitettiin ResMedin strategiajohtajaksi syyskuussa 2013. Hän vastaa yrityksen globaalista yritysstrategiasta ja yrityskehitystoiminnoista.

Ennen ResMediä Hemanth toimi 14 vuotta strategiakonsulttina ja antoi neuvoa useissa asioissa, kuten yritysstrategiassa, liiketoimintayksiköiden strategiassa, salkkustrategiassa ja epäorgaanisessa kasvussa liittyen kuluttajatuotteisiin, korkeaan teknologiaan, bioteknologiaan ja muihin aloihin. Viimeksi hän oli mukana Monitor Deloitten Deloitte Consulting’s Strategy -toiminnassa ja osallistui yrityksen San Franciscon toimiston johtamiseen. Ennen Deloittea Hemanth oli osakkaana Monitor Groupissa, missä hän osallistui Pohjois-Amerikan yritysrahoitustoiminnan johtamiseen ja jakoi johtamisvastuun Monitorin sulautumista ja yritysostoja koskevasta toiminnasta. Ennen Monitor Groupia Hemanth toimi sijoituspankkiirina Donaldson, Lufkin & Jenrettellä (DLJ) New Yorkissa, missä hän antoi asiakasneuvontaa velkakirjojen liikkeeseenlaskun ja osakeantien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Hemanthilla on liiketoimintajohtamisen maisteritutkinto rahoituksen, strategian ja markkinoinnin alalta Northwestern-yliopiston Kellogg School of Managementista, ja hänellä on tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinto Cornellin yliopiston teknillisestä opistosta.

Urvashi Tyagi

Teknologiajohtaja

Urvashi Tyagi nimitettiin teknologiajohtajaksi helmikuussa 2022, ja hän on vastuussa yrityksen digitaalisen terveyden teknologiatiimistä. Tiimi on vastuussa maailman johtavista digitaalisen terveyden alustoista sekä investoinneista nouseviin teknologioihin, kuten keinoälyyn ja koneoppimiseen.

Urvashilla on yli 25 vuoden kokemus ohjelmistokehittämisestä ja ohjelmistojen toteuttamisesta, tuotestrategiasta, taloudesta, liiketoiminnan kehittämisestä ja hyvästä johtajuudesta. Ennen ResMediin liittymistään hän toimi teknologiajohtajana ja vanhempana varatoimitusjohtajana ADP:llä, missä hän oli vastuussa yrityksen teknologiavisiosta ja -strategiasta, tuotteiden modernisaatiosta ja yritysteknologiasta. Hän toimi myös kaupallisen ohjelmistotekniikan maailmanlaajuisena johtajana American Expressillä ja toimi ylemmän tason rooleissa Amazonin Audiblella, Microsoftilla ja IBM:llä.

Urvashi on myös osa Massachusettsin Worcester Polytechnic Institute (WPI) -laitoksen ja CIONETin neuvoa-antavia lautakuntia. Hänellä on informaatioteknologian maisterintutkinto WPI:stä, MBA-tutkinto taloudesta ja yrittäjyydestä Intian Suratin South Gujaratin yliopistosta sekä mekaanisen insinöörin kandidaatintutkinto Intian V.V.Nagarin Sardar Patelin yliopistosta.

Amy Wakeham

Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja

Amy Wakeham nimitettiin viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajaksi huhtikuussa 2023. Hän vastaa johdon toteuttamasta ResMedin sijoittajasuhteista, sisäisen ja ulkoisen viestintästrategian valvonnasta, sekä ResMedin brändiviestinnästä ja -hallinnosta, joten hän tarjoaa viestintää koskevaa neuvontaa monenlaisissa liiketoiminta-asioissa ja hankkeissa sekä toimii yrityksen tärkeänä edustajana. Hän on toiminut aiemmin yritysviestinnän ja sijoittajasuhteiden varatoimitusjohtajana siirryttyään ResMedin palvelukseen kesäkuussa 2018.

Amylla on yli 15 vuoden kokemus integroitujen viestintätiimien johtamisesta sekä 10 vuoden käytännön kokemus keskeisistä taloushallinnon tehtävistä kassanhallinnassa ja kirjanpidossa. Ennen siirtymistään ResMedille hän toimi Integer Holdings Corporationin (NYSE: ITGR) sijoittajasuhteiden ja viestinnän varatoimitusjohtajana sekä Maxwell Technologiesin (NASDAQ: MXWL) sijoittajasuhteiden ja yritysviestinnän vanhempana johtajana. Aiemmin urallaan hän oli Leap Wirelessin yritysviestinnän ja sijoittajasuhteiden varatoimitusjohtaja (kunnes AT&T hankki yhtiön vuonna 2014), ja hän toimi Leapilla myös taloushallinnon, kassanhallinnan ja kirjanpidon tehtävissä. Hän aloitti uransa Ernst & Youngilla julkisten palveluiden kirjanpidossa.

Amy on mukana myös National Investor Relations Institute -ammattiliiton Senior Roundtable -foorumin ohjauskomiteassa, ja hän on toiminut San Diegon tyttöpartiolaisten vapaaehtoisena vuodesta 2018 alkaen ja Leukemia and Lymphoma Society -hyväntekeväisyysjärjestön vapaaehtoisena varainhankkijana vuodesta 2012 alkaen.

Amylla on kandidaatin tutkinto kirjanpidosta Pepperdine University -yliopistosta ja liiketaloustieteen maisterin tutkinto Irvinessä sijaitsevasta University of California -yliopistosta.