• AirTouch-N20-soft-nasal-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
  • AirTouch-N20-nasal-mask--ventilation-sleep-therapy
  • AirTouch-N20-nasal-CPAP-mask-fitting
AirTouch-N20-soft-nasal-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirTouch-N20-soft-nasal-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirTouch-N20-nasal-mask--ventilation-sleep-therapy
AirTouch-N20-nasal-CPAP-mask-fitting

AirTouch™ N20

Pehmeä nenämaski CPAP-hoitoon

AirTouch N20 -nenämaskin miellyttävän pehmeä memory foam -maskityyny vähentää ihopainaumia nenän ympärillä1. Maskityyny on vaihtokelpoinen AirFit N20 -CPAP-maskin memory foam -maskityynyn kanssa2, joten voi käyttää maskityynyjä vaihdellen molemmissa maskirungoissa.

Maski sisältää magneetteja, jotka voivat aiheuttaa häiriötä tietyille implanteille tai lääkinnällisille laitteille. Katso käyttöohjeesta täydelliset tiedot ja myös magneetteja koskevat kontraindikaatiot ja varoitukset.

Miellyttävä memory foam -maskityyny

sleep-apnoea-patient-sleeping-with-AirTouch-N20-nasal-CPAP-mask-mobile

Ihopainaumia nenän ympärillä vähentävä1 AirTouch N20 memory foam -maskityyny mukautuu kasvojen muotoon. Jos etsit kokokasvomaskia, jossa on memory foam -maskityyny, siirry AirTouch F20 -kokokasvomaskin tuotesivulle.

Vaihdettavissa AirFit N20 -maskityynyyn

AirTouch-N20-memory-foam-cushion-compatible-with-AirFit-N20-mask-mobile

AirTouch N20 memory foam -maskityyny ja AirFit N20 -silikonimaskityyny ovat keskenään vaihtokelpoisia, joten voit halutessasi käyttää niitä vaihdellen.2 Kaikki maskityynykoot sopivat maskin runkoon.

Kuinka sovitan AirTouch N20 maskin

Kuinka puran osiin / kokoan AirTouch N20 maskin

Kuinka puhdistan AirTouch N20 maskin

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Kontraindikaatio

Magneettisia osia sisältävät maskit ovat vasta-aiheisia potilaille tai muille, jotka ovat fyysisessä lähikontaktissa maskin käytön aikana, ja joilla on jokin
seuraavista:

  • Aktiiviset lääkinnälliset implantit, jotka reagoivat magneetteihin (esim. sydämentahdistimet, implantoitavat kardiovertteri-defibrillaattorit (ICD), neurostimulaattorit, aivo-selkäydinnestesuntit (CSF), insuliini-/infuusiopumput)
  • Metalliset implantit/kojeet, jotka sisältävät ferromagneettista materiaalia (ts. aneurysman korjaamiseen tarkoitetut klipsit/vuodon estävät kierukat, emboliset sulkijat, stentit, venttiilit, elektrodit, kuuloa tai tasapainoa parantavat implantoidun magneetin sisältävät sisäkorvaistutteet, silmäimplantit, silmiin tunkeutuneet metallisirut)

Varoitus

Pidä magneetit turvallisella, vähintään 150 mm:n etäisyydellä implanteista tai lääkinnällisistä laitteista, joihin magneettiset häiriöt voivat vaikuttaa haitallisesti. Tämä varoitus koskee maskin käyttäjää tai muuta henkilöä, joka joutuu fyysiseen lähikontaktiin maskin kanssa. Magneetit sijaitsevat maskin runko-osassa ja pääremmien alemmissa kiinnikkeissä, ja magneettikentän voimakkuus on enintään 400 mT. Maskia käytettäessä magneettien tehtävänä on kiinnittää maski, mutta ne voivat irrota huomaamatta käyttäjän nukkuessa. Implanteille/lääkinnällisille laitteille, mukaan lukien vastaaiheiden luettelossa mainituille, voi aiheutua häiriöitä, jos niiden toiminta muuttuu ulkoisten magneettikenttien takia tai jos ne sisältävät ferromagneettisia materiaaleja, jotka vetävät puoleensa magneettikenttiä (jotkin metalliset implantit, esim. metallia sisältävät piilolinssit, hammasimplantit, kallon suojana käytettävät metallilevyt, ruuvit, porattujen reikien suojat ja luun korvaavat laitteet). Kysy magneettikenttien mahdollisia haittavaikutuksia koskevia tietoja hoitavalta yksiköltäsi ja implanttisi/muun lääkinnällisen laitteesi valmistajalta.

Viitteet :

  1. ResMedin ulkopuolinen kliininen tutkimus, johon osallistui 26 potilasta 7 yön ajan aikavälillä 15.3.–5.4.2018. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A4575326.
  2. AirTouch N20 -käyttöohje, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4670547.

Sisältö päivitetty viimeksi: 10/2023