Noxturnal

Nox-laitteiden analysointiohjelmisto

Noxturnal-ohjelmisto analysoi ja skooraa Nox-tallennuslaitteilla rekisteröidyt ambulatoriset ja unilaboratorioiden online-unitutkimukset, myös videoidut*. Noxturnal tehostaa manuaalista skoorausta, ja sillä voit luoda mukautettuja raportteja ja raporttiparametrilaskelmia. Se antaa yksityiskohtaisempaa tietoa ja mahdollisuuden muokata potilaskohtaisia raportteja. Ohjelmiston voi liittää sairaalan tietojärjestelmään potilastietojen tehokasta hallintaa varten.

  • noxturnal-ohjelmisto-päivitys-NoxA1s
  • noxturnal-ohjelmisto-päivitys-NoxA1s
  • noxturnal-ohjelmisto-päivitys-NoxA1s
noxturnal-ohjelmisto-päivitys-NoxA1s
noxturnal-ohjelmisto-päivitys-NoxA1s
noxturnal-ohjelmisto-päivitys-NoxA1s
noxturnal-ohjelmisto-päivitys-NoxA1s

Tärkeät ominaisuudet

  • Noxturnal analysoi tutkimustiedot automaattisesti lataamisen aikana ja näyttää tallennuksen tulokset kattavasti tulossivulla. Kun olet saanut tutkimuksen analysoinnin valmiiksi, tulokset päivittyvät automaattisesti, joten käytettävissäsi ovat aina ajantasaiset tiedot.
  • Skoorauksen helpottamiseksi ja analysointiin kuluvan ajan minimoimiseksi Noxturnal voi analysoida tallennetut signaalit automaattisesti. Voit tarvittaessa mukauttaa automaattisia analyysiprotokollia.
  • Noxturnalin patenttia odottava protokolla muuntaa laadukkaat RIP-signaalit kalibroiduksi RIP-ilmavirtaussignaaliksi. Järjestelmä käyttää potilaan RIP-vyön kautta saatua ilmavirtausta täydentämään nenäkanyylin kautta saatua ilmavirtaussignaalia, tai käyttää sitä korvaavana signaalina, jos potilas ei voi käyttää nenäkanyylia.
  • Noxturnal-ohjelmiston monipuolisiin toimintoihin sisältyvät esimerkiksi AASM-ohjeiden mukainen PSG-tallennus, välittömät tallennustulokset ja automaattinen analysointi, kalibroitu RIP-teknologia, ilmavirtauksen tilavuussilmukat, ja uusi pletysmografiakäyrän analyysi. Työtila, raportit ja tilastokentät ovat muokattavia, ja usean käyttäjän ympäristöjä varten voi määrittää keskitetyt asetukset.
  • Nox BodySleep -algoritmi käyttää Nox T3s -laitteesta johdettuja signaaleja ja antaa entistä tarkemman AHI-arvon.
  • Noxturnalin raportointijärjestelmä muistuttaa tuttuja tekstinkäsittelyohjelmia, joten uniraporttien luominen ja mukauttaminen on vaivatonta. Joustavuutta lisää myös mahdollisuus luoda omia tilastokenttiä.
  • Noxturnal App -sovelluksella voit suorittaa potilaan luona biokalibroinnin ja impedanssitarkistukset, tarkistaa signaalin laadun sekä tarkastella Nox A1s -laitteen reaaliaikaisia käyriä.

Lue lisää diagnosointilaitteistamme

Noxturnal-ohjelmistoa käytetään analysoimaan ja raportoimaan Nox T3s- polygrafialaitteella ja Nox A1s -polysomnografialaitteella tallennetut unitutkimukset.

Miten voin tilata

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kun haluat lisätietoja ResMed-tuotteiden tilaamisesta.

 

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja Noxturnal-laite tuotteesta?
Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

*Online-videotallennus on mahdollinen unilaboratoriossa tehtävässä tutkimuksessa vain Nox A1s -laitetta käytettäessä (ei Nox T3s -laitetta käytettäessä)

Tämä sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Lue käyttöohjeista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.