Nox A1s

Kannettava, helppokäyttöinen polysomnografialaitteisto

Edeltäjänsä tapaan Nox A1s on helppokäyttöinen1, kannettava tallennuslaite, jota voidaan käyttää kotona tai unilaboratoriossa unenaikaisten hengityshäiriöiden rekisteröintiin. Kompakti ja ergonominen laite on edeltäjäänsä kehittyneempi ja vakaampi laadukkaan signaalin rekisteröinnin varmistamiseksi.

 • noxturnal-ohjelmisto-päivitys-NoxA1s
noxturnal-ohjelmisto-päivitys-NoxA1s
noxturnal-ohjelmisto-päivitys-NoxA1s

Nox A1s -laitteen ominaisuudet

helppokäyttöinen-PSG-NoxA1s

Helppokäyttöisyys

Ergonomisen polysomnografialaitteen (PSG) uusi muotoilu ja mukautuva käyttöliittymä yhdessä Noxturnal-ohjelman ja -mobiilisovelluksen kanssa helpottavat sekä lääkärin että potilaan elämää.

kliininen-tarkkuus-PSG-NoxA1s

Kliininen tarkkuus

Kattava polysomnografiajärjestelmä, joka sisältää RIP-vyöt ja digitaalisen mikrofonin, takaa tarkan skoorauksen ja luotettavan diagnoosin1.

tehokkuus-PSG-NoxA1s

Tehokkuus

Bluetooth(R) Low Energy -tekniikka takaa vakaan tiedonsiirron ja vaivattomat videokuvan kanssa synkoronoidut online-tutkimukset. Lisäksi Noxin USB-C-liitäntä ja RIP-teknologian suuri resoluutio varmistavat kotona tehtävän unitutkimuksen tehokkuuden2.

Edistykselliset Noxturnal-toiminnot

Noxturnal on tehokas ja helppokäyttöinen ohjelma, joka on muokattavissa yksilöllisiin tarpeisiin. Moderni käyttöliittymä sisältää intuitiivisen tulosten yleisnäkymän ja muuntaa päivittäiset prosessit tehokkaaksi työnkuluksi3.

Noxturnal-päivitys-NoxA1s

Tutustu Noxturnal-mobiilisovellukseen

Noxturnal-mobiilisovellus on Android™-sovellus, jota voi käyttää älypuhelimella ja tabletilla ja joka helpottaa unitutkimusten valmistelua. Sovellus toimii langattomassa yhteydessä Nox A1s -tallennuslaitteeseen ja sisältää edistyksellisiä toimintoja, jotka tekevät käyttökokemuksesta joustavan:

 • Signaalien tila ja laatu sekä reaaliaikaiset signaalit
 • mahdollisuus määrittää ja käynnistää tallennus etänä
 • mahdollisuus tehdä biokalibrointi ja impedanssitarkistukset potilaan vieressä.
Noxturnal-mobiilisovellus

Nox C1 -tukiasema

Nox C1 -tukiasema laajentaa Nox A1s -järjestelmän käyttöä antamalla mahdollisuuden videokuvan kanssa synkronoituihin online-tutkimuksiin Nox C1 -USB-sisääntuloon liitettävän Bluetooth-käyttöavaimen välityksellä.

Päivitetyn vakaan langattoman Bluetooth-yhteyden ansiosta potilas voi liikkua huoneessa vapaasti unilaboratoriossa tehtävän tutkimuksen aikana. Nox C1 -tukiasemassa on 12 tasavirtakanavaa, ja se on yhteensopiva monien kolmannen osapuolen ulkoisten laitteiden, kuten pH:n, lämpötilan ja ruokatorven paineen antureiden kanssa.

Nox-C1

Lue käyttöohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen laitteen käyttöä ja käytön aikana.

Nox A1s: Usein kysytyt kysymykset

Nox A1s sisältää Nox A1 -laitteen ominaisuuksien lisäksi seuraavat lisäominaisuudet:

 • Parempi latausnopeus.
 • Pidempi pariston kesto, jopa 11 tuntia online-tutkimuksissa AA-alkaliparistoja käytettäessä.
 • Uusi päivitetty Noxturnal-versio sisältää laitteen ominaisuuksiin mukautettuja edistyksellisiä toimintoja.
 • Uusi muotoilu helpottaa ja tehostaa puhdistamista.

Saadaksesi täyden hyödyn tuotteesta tarvitset seuraavat lisävarusteet: Nox-vatsakaapeli (7078984), Nonin WristOx2 -pulssioksimetri malli 3150 BLE (7078989), USB-kaapeli tyyppiä C, jolla laite liitetään tietokoneeseen, sekä Bluetooth BLE 5.0 USB -käyttöavain (7079467), joka mahdollistaa tiedonsiirron Nox A1s -laitteesta Nox C1 -tukiasemaan. Nämä lisävarusteet sisältyvät Nox A1s -järjestelmään (7079465), lukuun ottamatta Bluetooth USB -käyttöavainta, joka on saatavana varaosana (7079468). Nox RIP -vyöt ja nenäkanyylit ovat yhteensopivia Nox A1s -laitteen kanssa.

Noxturnal-version 6.2 uudistettu käyttöliittymä sisältää monia uusia ominaisuuksia:

 • PLM-analyysi on päivitetty4.
 • Uusi tallennustulosten yleisnäkymä tehostaa työnkulkua.
 • Raporttiparametrien laskenta antaa lääkärille yksityiskohtaisempaa tietoa ja mahdollisuuden muokata raportteja.

Nox A1s tallentaa seuraavat signaalit:

 • Rintakehän ja vatsan RIP-vyö
 • Nenäpaine/maskipaine
 • Kuorsaus- ja äänikanavat
 • 13 unipolaarista kanavaa
 • 4 bipolaarista kanavaa (PLM, EKG, EMG, EEG tai muu)
 • Asento, aktiivisuus
 • Valaistus
 • SpO2, pulssi, pletysmografia.

Takuu ja huolto

Etsitkö ResMedin Nox A1s -laitteen huolto- ja takuutietoja?
Löydät vastaukset kysymyksiisi resurssikeskuksestamme.

 

Tämä sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Lue käyttöohjeista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet

 1. Yoon, IH Hong, I Baik, HW Shin. Evaluation of the feasibility and preference of Nox-A1 type 2 ambulatory device for unattended home sleep test: a randomized crossover study. Sleep and Biological Rhythms, 2019
 2. Montazeri, K., Ægir Jónsson, S., Skírnir Ágústsson, J., Serwatko, M., Gislason, T., Arnardottir, E. “The design of RIP belts impacts the reliability and quality of the measured respiratory signals”. Sleep Breath. 2021 Jan 7.
 3. Ulysses J. Magalang, Jennica N. Johns, Katherine A. Wood, Jesse W. Mindel, Diane C. Lim, Lia R. Bittencourt, Ning-Hung Chen, Peter A. Cistulli, Thorarinn Gíslason, Erna S. Arnardottir, Thomas Penzel, Sergio Tufik & Allan I. Pack. “Home sleep apnea testing: comparison of manual and automated scoring across international sleep centers”. Sleep Breath. 2018 Sept 10.
 4. Ragnarsdóttir, H., Már Þráinsson, H., Finnsson, E., Gunnlaugsson, E., Ægir Jónsson, S., Skírnir Ágústsson, J., Helgadóttir, H. “BodySleep: Estimating sleep states from respiration and body movements”, Poster Presented at World Sleep 2019, Vancouver.