• EasyCareTx2-TxLink2-Air11-titrausratkaisu-resmed
EasyCareTx2-TxLink2-Air11-titrausratkaisu-resmed
EasyCareTx2-TxLink2-Air11-titrausratkaisu-resmed

TxLink™ 2 ja EasyCare Tx 2

Etäohjattava titrausratkaisu

TxLink 2 -verkkolaitteen ansiosta EasyCare Tx 2 -tietokoneohjelma, Air11-hoitolaite ja polysomnografialaite (PSG) voidaan yhdistää titrauksen ajaksi.

Tuotekoodit: TxLink 2 (22402), TxLink 2:n hoitolaitejohto (22421), kaapeli USB-tyyppi A B-liitäntään (2,0 m) 22422, Air11 90W PSU EUR (39212)

TxLink 2 tietojen siirtoon

TxLink 2 siirtää Air11-hoitolaitteen mittaamat reaaliaikaiset signaalit liitettyyn PSG-laitteeseen analogisen vakiokaapelin tai digitaalisen integroinnin* kautta.

Reaaliaikaiset signaalit: hoitotietoja ja niiden reaalikaista hallintaa voidaan vaihtaa Air11-hoitolaitteen ja EasyCare Tx 2 -ohjelman välillä.

Analogiset lähdöt: kuusi DC-ulostulokanavaa, joiden kautta hoitolaitteen signaalit voidaan siirtää järjestelmään liitettyyn PSG-laitteeseen.

TxLink2-titrauksen-verkkolaite-resmed

EasyCare Tx 2 hoidon hallintaan

Käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi suunniteltu EasyCare Tx 2 on tietokoneohjelma, jonka antaa mahdollisuuden Air11-hoitolaitteen etähallintaan TxLink 2 -laitteen kautta.

Tehokas ratkaisu: selkeässä ratkaisussa käyttöönotto, hallinta ja titrauksen ohjaus on yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi.

Useiden laitteiden hallinta: yhteyksien hallintatoiminnon (Connection Manager) ansiosta EasyCare Tx 2 -ohjelmalla voidaan hallita useita TxLink 2 ‑laitteita.

Mukautettavuus: voit mukauttaa hoidon hallinnan ja reaaliaikaisten tietojen näytön tarpeidesi mukaiseksi.

EasyCareTx2-titrausohjelma-resmed

Lataa EasyCare Tx 2 -ohjelma

Yrität ladata hoitoalan ammattilaisille tarkoitettua suojattua ohjelmaa, jonka lataaminen edellyttää riittäviä käyttöoikeuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki Air11-hoitolaitteet ovat yhteensopivia TxLink 2 -laitteen ja EasyCare Tx 2 -ohjelman kanssa. TxLink 2 ja EasyCare Tx 2 eivät ole yhteensopivia Air10-laitteiden kanssa.

EasyCare Tx 2 toimii Windows 10- ja Windows 11 käyttöjärjestelmissä.

TxLink 2:n hoitolaitekaapeli toimii sekä Air11-laitteen virtakaapelina (TxLink 2 -laitteen kautta) että tiedonsiirtokaapelina.

TxLink 2 siirtää signaalit analogisen vakiokaapelin tai digitaalisen integroinnin kautta*.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Lue käyttöohjeista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

* Digitaalinen integrointi on saatavana vain tietyille PSG-laitteille.