AirFit™ F20

Kokokasvomaski

Kokokasvomaskin joustava ja hyvin istuva runko ja maskityyny varmistavat hoidon miellyttävyyden suuremmillakin hoitopaineilla1,2. Helppokäyttöinen AirFit F20 on luotettavan tiivis1. Saatavana myös naisille suunniteltu for Her -malli.

Maski sisältää magneetteja, jotka voivat aiheuttaa häiriötä tietyille implanteille tai lääkinnällisille laitteille. Katso käyttöohjeesta täydelliset tiedot ja myös magneetteja koskevat kontraindikaatiot ja varoitukset.

  • AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
  • AirFit-F20-compact-full-face-mask-her-resmed
  • airfit-f20-fitting-video-thumbnail
AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
AirFit-F20-compact-full-face-mask-her-resmed
airfit-f20-fitting-video-thumbnail

Helppo sovitus

airfit-f20-silicon-cushion-resmed-mobile

AirFit F20 on suunniteltu erilaisille kasvojen muodoille miellyttävästi istuvaksi. Kansainvälisen tutkimuksen mukaan AirFit F20 istuu hyvin 96,5 prosentille potilaista. 1, 2, 3, 4 Maskissa on käytön miellyttävyyttä parantavia ominaisuuksia, kuten mukautuva silikonityyny, jonka ansiosta maski on miellyttävän ja luotettavan tiivis erilaisiin hoitotarpeisiin kasvojen muodon ja koon rajoittamatta.

Potilaiden testaama ja suosima

AirFit-F20-full-face-mask-patient-preferred-respiratory-therapy_mobile

Laajasti testattu ja mahdollisimman hyvää hoitokokemusta varten suunniteltu AirFit F20 on myös todistetusti potilaiden suosima. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että 86 % potilaista pitää AirFit F20 -maskia tiiviydeltään parempana markkinoiden johtavaan kokokasvomaskiin verrattuna.

Enemmistö potilaista piti AirFit F20 -maskin vakaudeltaan ja helppokäyttöisyydeltään markkinoiden johtavaa maskia parempana.1 Nämä ominaisuudet tarjoavat yhdessä ylivoimaisen maskin käyttökokemuksen.

AirFit 20 for Her -mallisto

resmed-airfit-f20-for-her

Erityisesti naisille suunniteltu maskisarja vastaa naisten yksilöllisiin tarpeisiin, sopii erityisesti naisten kasvojen piirteisiin ja mukautuu erilaisiin nukkumistottumuksiin.

Kuinka sovitan AirFit F20 maskin

 

Kuinka puran osiin / kokoan AirFit F20 maskin

 

Kuinka puhdistan AirFit F20 maskin

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Kontraindikaatio

Magneettisia osia sisältävät maskit ovat vasta-aiheisia potilaille tai muille, jotka ovat fyysisessä lähikontaktissa maskin käytön aikana, ja joilla on jokin
seuraavista:

  • Aktiiviset lääkinnälliset implantit, jotka reagoivat magneetteihin (esim. sydämentahdistimet, implantoitavat kardiovertteri-defibrillaattorit (ICD), neurostimulaattorit, aivo-selkäydinnestesuntit (CSF), insuliini-/infuusiopumput)
  • Metalliset implantit/kojeet, jotka sisältävät ferromagneettista materiaalia (ts. aneurysman korjaamiseen tarkoitetut klipsit/vuodon estävät kierukat, emboliset sulkijat, stentit, venttiilit, elektrodit, kuuloa tai tasapainoa parantavat implantoidun magneetin sisältävät sisäkorvaistutteet, silmäimplantit, silmiin tunkeutuneet metallisirut)

Varoitus

Pidä magneetit turvallisella, vähintään 150 mm:n etäisyydellä implanteista tai lääkinnällisistä laitteista, joihin magneettiset häiriöt voivat vaikuttaa haitallisesti. Tämä varoitus koskee maskin käyttäjää tai muuta henkilöä, joka joutuu fyysiseen lähikontaktiin maskin kanssa. Magneetit sijaitsevat maskin runko-osassa ja pääremmien alemmissa kiinnikkeissä, ja magneettikentän voimakkuus on enintään 400 mT. Maskia käytettäessä magneettien tehtävänä on kiinnittää maski, mutta ne voivat irrota huomaamatta käyttäjän nukkuessa. Implanteille/lääkinnällisille laitteille, mukaan lukien vastaaiheiden luettelossa mainituille, voi aiheutua häiriöitä, jos niiden toiminta muuttuu ulkoisten magneettikenttien takia tai jos ne sisältävät ferromagneettisia materiaaleja, jotka vetävät puoleensa magneettikenttiä (jotkin metalliset implantit, esim. metallia sisältävät piilolinssit, hammasimplantit, kallon suojana käytettävät metallilevyt, ruuvit, porattujen reikien suojat ja luun korvaavat laitteet). Kysy magneettikenttien mahdollisia haittavaikutuksia koskevia tietoja hoitavalta yksiköltäsi ja implanttisi/muun lääkinnällisen laitteesi valmistajalta.

Viitteet:

  1. ResMedin sisäinen tutkimus, johon osallistui 22 ResMed-tuotteita käyttävää potilasta 26.4.–27.5.2016 ja jossa verrattiin markkinoiden johtavaa maskia AirFit F20 -maskiin. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A3810791.
  2. AirFit F20 on hyväksytty hoitopaineille 3–40 cmH2O – AirFit F20 -käyttöohje, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4057884.
  3. ResMed AirFit F20 internal international fitting study of 90 ResMed and non-ResMed patients, conducted between 06/06/2016 – 22/06/2016. Data on file; ID A3830701.
  1. ResMed AirFit F20 internal fitting study of 27 ResMed and non-ResMed patients, conducted between 30/03/2016 – 04/04/2016. Preliminary patient study – data on file.
  2. ResMed AirFit F20 internal international fitting study of 34 ResMed and non-ResMed patients, conducted between 11/04/2016 – 15/04/2016. Preliminary patient study – data on file.

Sisältö päivitetty viimeksi: 10/2023