• AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
  • AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
  • AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask-fitting
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask-fitting

AirFit™ F30i

Kokokasvomaski CPAP-hoitoon

AirFit F30i -maskissa on pään päälle kiinnitettävä ilmaletku ja miellyttävä nenän alle asettuva maskityyny. Voit nukkua haluamassasi asennossa1 ja unohtaa punaiset painaumat nenänvarrellasi. AirFit F30i on yksi AirFit 30 -sarjan nenän alle asettuvista maskeista.

Maski sisältää magneetteja, jotka voivat aiheuttaa häiriötä tietyille implanteille tai lääkinnällisille laitteille. Katso käyttöohjeesta täydelliset tiedot ja myös magneetteja koskevat kontraindikaatiot ja varoitukset.

Nuku haluamassasi asennossa

sleep-apnoea-patient-sleeping-on-his-belly-with-AirFit-F30i-mask-mobile

AirFit F30i -kokokasvomaskia käyttäessäsi voit nukkua haluamassasi asennossa.1 Vatsallaan nukkuja arvostaa vaivatonta pään päälle tulevaa ilmaletkun kiinnitystä.

Käyttöä helpottavat ominaisuudet

AirFit F30i -CPAP-maskin magneettiklipsit* ja kulmakappaleen pikairrotus helpottavat elämää. Pääremmit kiinnitetään runkoon magneeteilla, joten maskin pukeminen ja riisuminen on nopeaa1 ja vaivatonta.

 

 

Vapaa nenänvarsi

patient-sleeping-with-AirFit-F30i-tube-up-CPAP-mask-mobile

F30i-maskin ultrakompakti maskityyny asettuu tiiviisti ja miellyttävästi nenän alle, ei nenänvarrelle1. Kasvoja vain vähän koskettava malli näyttää hyvältä ja tuntuu hyvältä, joten voit unohtaa epämukavan olon ja painaumat nenänvarrellasi.

Kuinka sovitan AirFit F30i maskin

Kuinka puran osiin / kokoan AirFit F30i maskin

Kuinka puhdistan AirFit F30i maskin

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

*Kontraindikaatio

Magneettisia osia sisältävät maskit ovat vasta-aiheisia potilaille tai muille, jotka ovat fyysisessä lähikontaktissa maskin käytön aikana, ja joilla on jokin
seuraavista:

  • Aktiiviset lääkinnälliset implantit, jotka reagoivat magneetteihin (esim. sydämentahdistimet, implantoitavat kardiovertteri-defibrillaattorit (ICD), neurostimulaattorit, aivo-selkäydinnestesuntit (CSF), insuliini-/infuusiopumput)
  • Metalliset implantit/kojeet, jotka sisältävät ferromagneettista materiaalia (ts. aneurysman korjaamiseen tarkoitetut klipsit/vuodon estävät kierukat, emboliset sulkijat, stentit, venttiilit, elektrodit, kuuloa tai tasapainoa parantavat implantoidun magneetin sisältävät sisäkorvaistutteet, silmäimplantit, silmiin tunkeutuneet metallisirut)

Varoitus

Pidä magneetit turvallisella, vähintään 150 mm:n etäisyydellä implanteista tai lääkinnällisistä laitteista, joihin magneettiset häiriöt voivat vaikuttaa haitallisesti. Tämä varoitus koskee maskin käyttäjää tai muuta henkilöä, joka joutuu fyysiseen lähikontaktiin maskin kanssa. Magneetit sijaitsevat maskin runko-osassa ja pääremmien alemmissa kiinnikkeissä, ja magneettikentän voimakkuus on enintään 400 mT. Maskia käytettäessä magneettien tehtävänä on kiinnittää maski, mutta ne voivat irrota huomaamatta käyttäjän nukkuessa. Implanteille/lääkinnällisille laitteille, mukaan lukien vastaaiheiden luettelossa mainituille, voi aiheutua häiriöitä, jos niiden toiminta muuttuu ulkoisten magneettikenttien takia tai jos ne sisältävät ferromagneettisia materiaaleja, jotka vetävät puoleensa magneettikenttiä (jotkin metalliset implantit, esim. metallia sisältävät piilolinssit, hammasimplantit, kallon suojana käytettävät metallilevyt, ruuvit, porattujen reikien suojat ja luun korvaavat laitteet). Kysy magneettikenttien mahdollisia haittavaikutuksia koskevia tietoja hoitavalta yksiköltäsi ja implanttisi/muun lääkinnällisen laitteesi valmistajalta.

Viitteet:

  1. ResMedin ulkopuolinen kliininen tutkimus, johon osallistui 51 CPAP-kokokasvomaskin käyttäjää 24.10–20.11.2018, tiedostomuodossa olevat tiedot 2018; ID A4484728.

Sisältö päivitetty viimeksi: 10/2023